2013-10-04 21:19:45
Φωτογραφία για Σάλος για την εν ψυχρώ δολοφονία της καταθλιπτικής μαμάς στις ΗΠΑ
Η χθεσινή δραματική καταδίωξη αυτοκινήτου στην περιοχή ανάμεσα στον Λευκό Οίκο και το Καπιτώλιο, που κατέληξε στο θανάσιμο τραυματισμό της Μίριαμ Κάρει προκάλεσε σειρά αντιδράσεων από τους Αμερικανούς.

Η 34χρονη Κάρει, η οποία εργαζόταν ως οδοντοτεχνίτρια και ήταν μητέρα ενός παιδιού που βρισκόταν την ώρα της καταδίωξης στο αυτοκίνητο του θύματος, έπασχε από επιλόχειο κατάθλιψη.

Όπως αναφέρει το CNN πάντως η γυναίκα είχε διακόψει την φαρμακευτική αγωγή της και πριν οδηγήσει το αμάξι της αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν ότι την είδαν να βρίσκεται σε παραλήρημα.

Σύμφωνα με το ABC News η γυναίκα αντιμετώπιζε και άλλα ψυχολογικά προβλήματα, ενώ το CNN υποστηρίζει ότι στο διαμέρισμά της εντοπίστηκαν φάρμακα που χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση της σχιζοφρένειας.

Η αδελφή της, όμως, δείχνει να μην πιστεύει την εκδοχή των ψυχολογικών προβλημάτων λέγοντας: «Δεν υπάρχει περίπτωση. Εργαζόταν κανονικά».


Ωστόσο την ίδια γνώμη με την αδελφή του θύματος δεν έχει ο προηγούμενος εργοδότης της, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι την απέλυσε τον περασμένο χρόνο αναφερόμενος στη συμπεριφορά της, χωρίς παρόλα αυτά να αναφερθεί σε λεπτομέρειες.

Σε κάθε περίπτωση, ο θάνατός της έχει συγκλονίσει την Αμερική, καθώς ήταν άοπλη, με αποτέλεσμα πολλοί να επιρρίπτουν ευθύνες στην αστυνομία για κακό χειρισμό της υπόθεσης, υποστηρίζοντας πως οι ένστολοι θα μπορούσαν να στοχεύσουν στα ελαστικά του αυτοκινήτου της για να την ακινητοποιήσουν και όχι να την δολοφονήσουν.

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρουν οι Times η Κάρει πριν δεχθεί τον θανάσιμο πυροβολισμό αστυνομικού βγήκε από το αυτοκίνητό της και έπειτα δέχθηκε τα πυρά από πάνω από έναν άνδρα των τοπικών αρχών.

πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ