2013-10-04 21:19:04
Φωτογραφία για Θερμές ευχαριστίες της Διοίκησης του Σικιαριδείου Ιδρύματος προς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη
Τις θερμές ευχαριστίες της εξέφρασε η Διοίκηση του Σικιαριδείου Ιδρύματος κατά την επίσκεψή της στο Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη για τη σημαντική στήριξη που προσφέρει στη λειτουργία του Ιδρύματος, με πιο πρόσφατη τη διάθεση των εσόδων από το 1ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ στη μνήμη του Δ. Ραχωβίτσα.

Στη συνάντηση εκ μέρους του Σικιαριδείου Ιδρύματος παρέστησαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κος Γεώργιος Αργυρόπουλος, ο Διευθυντής κος Χρήστος Οικονόμου, η υπεύθυνη Δωρεών κα Σοφία Καμαρέτα και ο Μιχάλης Ραχωβίτσας γιος του εκλιπόντος Δ. Ραχωβίτσα που είχε διατελέσει Διευθυντής του Ιδρύματος.

Ο Πρόεδρος κος Αργυρόπουλος εκφράζοντας τις εγκάρδιες ευχαριστίες του προς τον κο Πατούλη για την ευγενική προσφορά των εσόδων από «1ο Τουρνουά Μπάσκετ Δ. Ραχωβίτσας» προς το Σικιαρίδειο Ίδρυμα, σημείωσε ότι το Δ.Σ. προσβλέπει στην περαιτέρω σύσφιξη της αγαστής συνεργασίας μας και στην υποστήριξή σας στη διοργάνωση αθλητικών και κοινωνικών εκδηλώσεων στις οποίες θα συμμετέχουν και τα ίδια τα παιδιά του Ιδρύματος.

Ο κος Πατούλης διαβεβαίωσε τη Διοίκηση ότι με τον ίδιο απρόσκοπτο τρόπο θα συνεχισθεί η εξαιρετική συνεργασία μας που έχει στο επίκεντρο τα παιδιά, προσφέροντας υπηρεσίες που θα καλύπτουν τις ανάγκες τους.

Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Αμαρουσίου θα θέσει στη διάθεση των παιδιών του Ιδρύματος δύο καθηγητές Φυσικής Αγωγής και έναν Φυσιοθεραπευτή.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ