2013-10-04 21:11:04
Φωτογραφία για Έφυγε ο ακούραστος καρδιολόγος Κώστας Ουζουνίδης
Έφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή, σε ηλικία 61 χρονών, ο καρδιολόγος και πρώην πολιτευτής της Ν.Δ. Κώστας Ουζουνίδης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Μέχρι πριν από λίγο καιρό, προσέφερε ακούραστα τις υπηρεσίες του σε συμπολίτες που τον είχαν ανάγκη.

Η ακεραιότητα του χαρακτήρα του, η ανθρωπιστική του στάση και η ανιδιοτελής προσφορά σε όσους είχαν ανάγκη, αποτελούσαν για τον δικό μας Κώστα, σηματοδότη.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλλεί στις 12:00 το πρωί του Σαββάτου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην Κνίδη Γρεβενών, ενώ η σωρός θα βρίσκεται από τις 10:00 το πρωί στο ναό.

Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων, όσοι επιθυμούν, να προσφέρουν χρήματα για την ενίσχυση του Κέντρου Πρόληψης από Εξαρτησιογόνες ουσίες «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» όπου και ήταν από το 2006 έως και σήμερα Πρόεδρος του Δ.Σ., στον αριθμό λογαριασμού 5240 – 063413 - 665 (Κέντρο Πρόληψης και Εξαρτήσεων Γρεβενών) τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ.


Ο εκλιπών διετέλεσε επίσης Πρόεδρος της Καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου Γρεβενών, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Γρεβενών από το 2005 έως και σήμερα, Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της Ν.Δ. Γρεβενών αλλά και υποψήφιος βουλευτής το 2007.

Ο Διοικητής και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών , μόλις πληροφορήθηκαν τον αδόκητο χαμό του εξαίρετου και αγαπητού καρδιολόγου ιατρού Κώστα Ουζουνίδη εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του και σε έκτακτη συνεδρίαση αποφάσισαν να παραστούν σύσσωμοι στην εξόδιο ακολουθία, και να καταθέσουν στεφάνι στη μνήμη του.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή, θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους φίλους του.

greveniotis.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Διάγνωση μέσω... υπολογιστή
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Διάγνωση μέσω... υπολογιστή
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ