2024-05-02 18:22:46
Φωτογραφία για Παρουσία της διοίκησης του ΟΣΕ τα εγκαίνια του Μουσείου Τραίνων Δράμας στις  11 Μαΐου
Το Σάββατο 11 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ομιλία και κοπή της κορδέλας των εγκαινίων ενώ την Κυριακή 12 Μαΐου θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου «Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ».

xronikadramas.gr

Η τελετή εγκαινίων του Μουσείου Τραίνων, επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 23 Σεπτεμβρίου του 2023, αλλά δυστυχώς αναβλήθηκαν λόγω των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από το κύμα κακοκαιρίας «Ντάνιελ» εξαιτίας της οποίας καταστράφηκαν 180 χιλιόμετρα σιδηροδρομικών γραμμών, όπως είπε μιλώντας στα ΧΡΟΝΙΚΑ της Δράμας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Σιδηροδρομικών και Φίλων Σιδηροδρόμου «Ο Ήφαιστος», Παναγιώτης Μακρόπουλος. 

Ο ίδιος τόνισε ότι «Σήμερα έχουν αποκατασταθεί ορισμένα από τα σιδηροδρομικά συγκοινωνιακά προβλήματα που δημιουργήθηκαν, οπότε προγραμματίσαμε να κάνουμε τα εγκαίνια για τις 11 Μαΐου, στα οποία θα παρευρεθεί η διοίκηση του ΟΣΕ. Θα έρθει ο πρόεδρος του ΟΣΕ, Γιάννος Γραμματίδης.

Την κορδέλα των εγκαινίων θα κόψει ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, Παναγιώτης Τερεζάκης. Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 19.00 το απόγευμα του Σαββάτου 11 Μαΐου και τον Αγιασμό θα τελέσει ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δράμας Δωρόθεος. 

Αμέσως μετά θα γίνει ομιλία από εμένα και στη συνέχεια θα γίνουν σύντομοι χαιρετισμοί Βουλευτών, Περιφερειάρχη, Αντιπεριφερειάρχη, Δημάρχου και του προέδρου του ΟΣΕ.

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ