2013-10-04 21:20:06
Φωτογραφία για Ο «ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ» ΚΑΙ... ΑΛΛΟΙ 25!
Ανάμεσα στους 26... εκλεκτούς που έχουν κάνει χατ τρικ εκτός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται ο Κώστας Μήτρογλου από το βράδυ της Τετάρτης.

Από τον Ιντζάγκι, τον Λιτμάνεν, τον Βραζιλιάνο και τον Πορτογάλο Ρονάλντο, τον Μέσι και τον Ανρί, μέχρι τον Ριβάλντο, τον Όουεν, τον Φαν Νίστελροϊ και τον Σεφτέτσένκο. Ανάμεσα σε αυτούς και μερικούς ακόμα κορυφαίους επιθετικούς της τελευταίας 20ετίας στα ευρωπαϊκά γήπεδα βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες ο Κώστας Μήτρογλου, που έκανε όλη την Ευρώπη να... παραμιλάει μαζί του.

Χατ τρικ άλλωστε στην κορυφαία διασυλλογική ευρωπαϊκή διοργάνωση και δη εκτός έδρας δεν είναι κάτι που γίνεται κάθε μέρα!

Συγκεκριμένα εκείνο του διεθνή επιθετικού των ερυθρόλευκων ήταν το 30ο στη διοργάνωση από τότε που αυτή μετονομάστηκε σε Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ο ίδιος έγινε μόλις ο 26ος.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν και ορισμένοι που το έκαναν περισσότερο από μία φορά και συγκεκριμένα οι Ιντζάγκι (2 με Γιουβέντους και 1 με Μίλαν), Όουεν (1 με τη Λίβερπουλ και 1 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), καθώς επίσης ο Κριστιάνο Ρονάλντο (2).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ