2023-12-27 14:00:01
Φωτογραφία για Βασίλης Καρράς: Σάλος στο διαδίκτυο με τη διαρροή φωτογραφίας του μέσα από το νοσοκομείο
Θλίψη στο Πανελλήνιο έχει προκαλέσει ο θάνατος του δημοφιλή τραγουδιστή Βασίλη Καρρά σε ηλικία 70 ετών. Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής που λατρεύτηκε από το κοινό του όσο κανένας άλλος, άφησε την τελευταία του πνοή Παραμονή Χριστουγέννων μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες άρχισε να κυκλοφορεί μια φωτογραφία του Βασίλη Καρρά από το νοσοκομείο, η οποία έχει προκαλέσει σάλο ανάμεσα στους θαυμαστές του. Για το απαράδεκτο αυτό γεγονός έκανε λόγο και το επίσημο fan club του τραγουδιστή.

«Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το άνευ προηγουμένου κύμα συμπαράστασης για την απώλεια του αγαπημένου μας καλλιτέχνη Βασίλη Καρρά! Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός χώρος της Ελλάδας αλλά και χιλιάδες απλού κόσμου που αγάπησε τον Βασίλη, μας βομβαρδίζει από εχθές με αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης στα social media τα οποία θα χρειαστούν ημέρες ή και εβδομάδες για να διαβαστούν ενώ είναι εντελώς αδύνατον να απαντηθούν. Αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη για το ήθος, την ποιότητα, τον χαρακτήρα του Βασίλη μας και για το καλλιτεχνικό του μέγεθος! Είναι επίσης μια μικρή παρηγοριά στο πένθος μας..


Υ.Γ Το γεγονός ότι διέρρευσε φωτογραφία του καλλιτέχνη από τις τελευταίες του στιγμές στο νοσοκομείο από τον οποιοδήποτε μας βρίσκει κάθετα αντίθετους και το καταδικάζουμε. Ο δικός μας ο Βασίλης δεν θα ήθελε ποτέ να μας αποχαιρετήσει με αυτόν τον τρόπο και να θυμόμαστε αυτή την εικόνα», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ