2013-09-24 00:35:08
Φωτογραφία για Άποψη αναγνώστη για τα ελληνικά ΜΜΕ
Οταν ενας αστυνομικος πιανεται να πουλαει ναρκωτικα ή προστασια, αυτο αυτοματως αποτελει "εξαιρεση στον κανονα" και... "μην τους βαζουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι", οπως ακουμε στα ΜΜΕ.

Οταν ενας δικαστικος πιανεται για παιδεραστια, αυτο αυτοματως και παλι αποτελει "εξαιρεση στον κανονα" και "μην τους βαζουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι", οπως ακουμε στα ΜΜΕ.

"Εξαιρεση στον κανονα" και "μην τους βαζουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι", ακουμε και οταν ενας γιατρος ή δημοσιος λειτουργος τα παιρνει κατω απο το τραπεζι.

Στο ιδιο τσουβαλι βαζουμε ΜΟΝΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και αναφερομαστε σε ενα γεγονος επι ημερες μονομερως, χωρις να ακουμε και την θεση του υπευθυνου Τυπου του κομματος.

Αν εγω ειμαι χρυσαυγιτης ή κομμουνιστης ή αστυνομικος, και επειδη ετσι μου τη βαρεσε παω και πλακωσω καποιον, φταιει ο το κομμα, ή ο διευθυντης μου; Ας σοβαρευτουμε λιγο.

Τι Δημοκρατια ειναι αυτη που ακουγονται μονομερως οι διαφορες κατηγοριες δεν ξερω!

Ενα τελευταιο που θελω να αναφερθω, ειναι το μαχαιρωμα του νεαρου στο κεντρο της Αθηνας απο τρεις αλλοδαπους για να του παρουν την καμερα που θα βιντεοσκοπουσε τη γεννηση του παιδιου του. Αληθεια τι εγινε με αυτο το θεμα και γιατι τοτε δεν λυσσαξαν τα ΜΜΕ κατα ΟΛΩΝ των αλλοδαπων, ή μηπως και παλι ''μην τους βαζουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι";

Απο τοτε, υπαρχει Ελληνας που μπορει να κυκλοφορει με μια ακριβη φωτογραφικη στο χερι στο κεντρο της Αθηνας;

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ