2013-09-24 00:34:44
Φωτογραφία για Αναγνώστης ενημερώνει: Πολλές φορές έχουμε την εντύπωση ότι μας κλέβουν κατά το γέμισμα της βενζίνης! Δεν έχεις άδικο, σε κλέβουν...
Πολλές φορές έχουμε την εντύπωση ότι μας κλέβουν κατά το γέμισμα της βενζίνης . Ένας τρόπος για να το ελέγξουμε είναι να γνωρίζουμε τα λίτρα βενζίνης που παίρνει το αυτοκίνητο μας (45LT - 55LT ).

Αφήνουμε το αυτοκίνητο να αδειάσει οριακά το ντεπόζιτο και πάμε στο βενζινάδικο να το γεμίσουμε μέχρι να σταματήσει μόνη της η αντλία. Όταν ξεπεράσει το όριο το αφήνουμε και δεν λεμέ τίποτα στον πωλητή (π.χ. σε έμενα έτυχε να δείξει η αντλία 79 λίτρα όταν οι προδιαγραφές της αυτοκινητοβιομηχανίας έλεγαν 55 λίτρα για το μοντέλο). Όταν αφαιρέσει την αντλία τον σταματάμε και τον ενημερώνουμε για τα λίτρα που έβγαλε η αντλία. Ο βενζίνας θα σας δώσει τη βενζίνη τσάμπα για να μην τον καταγγείλετε. Προσοχή μην το δεχτείτε, δεν είναι κάθε μέρα του Αί Γιαννιού.

Καλέστε την αστυνομία και ενημερώστε για τον κατάστημα όπως και για το νούμερο της αντλίας που βάλατε. Άν έχετε χρόνο μείνετε μέχρι να έρθει η Αστυνομία. Επίσης πρέπει να το καταγγείλετε στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή στο τηλεφωνικό νούμερο 1520. Δεν θα σας πω όμως εγώ τον δρόμο που επέλεξα!

Επίσης θα δείτε μερικά από τα βενζινάδικα που θεωρητικά ήταν φθηνά πριν την αποκάλυψη με το chip στις αντλίες , έχουν πάει την τιμή στα ίδια επίπεδα με τα υπόλοιπα.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ