2013-05-04 18:41:09
Φωτογραφία για Έξοδος Πάσχα: Σε πoιά σημεία των εθνικών οδών χρειάζεται προσοχή
Έκτακτα μέτρα για την έξοδο των εκδρομέων του Πάσχα παίρνει η Τροχαία. Σε ποια σημεία απαιτείται από τους οδηγούς μεγαλύτερη προσοχή.

Ειδικά φέτος είναι πιθανή η αυξημένη κίνηση και την Τετάρτη του Πάσχα λόγω της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς την Τρίτη του Πάσχα για τον ιδιωτικό τομέα.

Κατά μήκος των αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ μέχρι την Λαμία και από Πελασγία μέχρι Εγνατία, Ελευσίνα – Κόρινθος και Κόρινθος –Τρίπολη – Καλαμάτα (εκτός της περιοχής των Παραδεισίων) δεν θα υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με αποκλεισμό λωρίδων κυκλοφορίας.

Στη Νέα Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών, στις περιοχές των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων μακράς διάρκειας, ενδέχεται κατά τις ώρες αιχμής να υπάρξουν καθυστερήσεις. Εφόσον απαιτηθεί και σε συνεννόηση με την Τροχαία, είναι ενδεχόμενο να εφαρμοσθούν τοπικές εκτροπές ή έκτακτες ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για διευκόλυνση των χρηστών. Κατά τις ώρες αυτές ενδέχεται να επιβληθούν εκτροπές της κυκλοφορίας προς την Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών ή και αποκλεισμοί εισόδου στη Νέα Εθνική Οδό Κορίνθου - Πατρών στους ανισόπεδους κόμβους της, στην κατεύθυνση αιχμής.

Παρακαλούμε τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική σήμανση έργων και τις υποδείξεις της Τροχαίας, να επιδείξουν αυξημένη προσοχή σε όλο το ταξίδι τους και ειδικότερα υπομονή στις καθυστερήσεις όταν διέρχονται από τις περιοχές των έργων.

Πηγή: Newsit
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ