2013-05-04 18:35:25
Φωτογραφία για ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΞΑΝΑ... ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό από τους Αρκάδες. Ο Αστέρας Τρίπολης εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, τονίζοντας πως η διάθεση θα συνεχιστεί από Δευτέρα του Πάσχα.

Μέχρι τις 18:00 το απόγευμα του μεγάλου Σαββάτου θα μπορούν οι οπαδοί του Αστέρα να προμηθεύονται τα… μαγικά χαρτάκια για τον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό το ερχόμενο Σάββατο στο ΟΑΚΑ. 

Η διάθεση θα αρχίσει και πάλι την Δευτέρα με τον Τριπολιτσιώτες να εκδίδουν και σχετική ανακοίνωση, με την οποία αναφέρουν:

«Εισιτήρια στην Τρίπολη για τον μεγάλο τελικό της 11ης Μαΐου στο ΟΑΚΑ συνεχίζουν να διατίθενται και σήμερα στους φιλάθλους από το εκδοτήριο της ΠΑΕ στην Πλατεία Άρεως (δίπλα από την είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου) από τις 10 π.μ. έως τις 6 μ.μ.

Στον ίδιο χώρο γίνεται παράλληλα και η ενημέρωση – διάθεση εισιτηρίων για οργανωμένη μετακίνηση με λεωφορεία την ημέρα του τελικού.


Τα εισιτήρια θα συνεχίσουν να δίνονται από το εκδοτήριο της ΠΑΕ στην Πλατεία Άρεως στους φίλους της ομάδας από την Δευτέρα του Πάσχα μέχρι και την Παρασκευή 10 Μαΐου, από τις 10 π.μ. έως τις 9 μ.μ.

Παράλληλα με τη διάθεση εισιτηρίων στην Τρίπολη, συνεχίζεται και η διάθεση εισιτηρίων στην Αθήνα, για τους Αρκάδες της Αττικής στα εξής σημεία:

1.Καφετέρια ΕΘΝΙΚΟΝ τηλ.210-3310576, έξοδος μετρό στην Πλατεία Συντάγματος. Από Μ. Πέμπτη 2 Μαΐου μέχρι το Σάββατο 11 Μαΐου, ημέρα του τελικού.

2.Καφετέρια CARTONE τηλ.210-3450202, στο Γκάζι- Σταθμός Μετρό (Περσεφόνης και Τριπτολέμου). Από Μ. Πέμπτη 2 Μαΐου μέχρι Σάββατο 11 Μαΐου ημέρα του τελικού.

3.Καφετέρια JUST COFFE τηλ. 210-9530100, Λεωφ. Συγγρού 338. Από Τετάρτη 8 Μαΐου μέχρι Σάββατο 11 Μαΐου, ημέρα του Αγώνα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ