2013-02-22 08:56:19
Φωτογραφία για Πάτρα: Προσπάθησαν να απαγάγουν γιαγιά από το Νοσοκομείο - Έβαλαν στο μάτι την περιουσία
Ασύλληπτες καταστάσεις με πρωταγωνιστές δήθεν συγγενείς μια υπερήλικης που νοσηλευόταν στο Γ.Κ.Ν. Άγιος Ανδρέας , τους γιατρούς και την κοινωνική υπηρεσία του νοσοκομείου εκτυλίχθηκαν για πολλά εικοσιτετράωρα στην παθολογική κλινική.

Οι ασθενείς και οι συνοδοί τους καθημερινά, και επί εικοσιτετραώρου βάσεως βίωναν ένα «κλεφτοπόλεμο», καθώς οι δήθεν συγγενείς έκαναν προσπάθεια να πάρουν την υπερήλικη από το νοσοκομείο, με το επιχείρημα πως θέλουν να την φροντίσουν στο σπίτι τους. Από την πλευρά τους οι γιατροί του νοσοκομείου αλλά πολύ περισσότερο οι υπεύθυνοι της κοινωνικής υπηρεσίας, όχι μόνο δεν επέτρεπαν να γίνει η παραλαβή της ασθενούς από το ζευγάρι που αυτοσυστηνόταν ως συγγενείς της, αλλά τρεις φορές τουλάχιστον εκκλήθη η ασφάλεια του νοσοκομείου, προκειμένου να απαγορεύσει την είσοδο την δήθεν συγγενών στο θάλαμο.

Όλα ξεκίνησαν, όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα "Κόσμος", όταν κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της η υπερήλικη αποκάλυψε στους γιατρούς πως είχε γράψει το σπίτι της σε ένα γνωστό της ζευγάρι, προκειμένου να την φροντίζουν, αλλά η συνέχεια γι’ αυτή ήταν εφιαλτική, καθώς όχι μόνο δεν την φρόντιζαν, αλλά την απομόνωναν , την κτυπούσαν και πολλές φορές η διατροφή της – όπως αποδείχθηκε και από τις εξετάσεις – ήταν ελλιπής.


Το χειρότερο όλων ήταν πως το σπίτι που τους είχε γράψει ως αντάλλαγμα για την φροντίδα που θα της παρείχαν της το πούλησαν!!! Ενώ όπως αποδείχθηκε στο στόχαστρο του ζευγαριού είχαν μπει και άλλα περιουσιακά στοιχεία της άτυχης γυναίκας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ