2013-02-22 08:55:38
Φωτογραφία για 4 κανόνες που ακολουθούν αυτοί που θέλουν να γίνουν πλούσιοι.
Όλοι θέλουν να γίνουν πλούσιοι, αλλά οι περισσότεροι από εμάς περνούν ολόκληρη τη ζωή μας να ονειρεύονται να γίνουν πλούσιοι μια μέρα. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί μερικοί άνθρωποι είναι σε θέση να συγκεντρώσουν τόσα πολλά χρήματα και άλλοι οικονομικά υποφέρουν για μια ολόκληρη ζωή?

Υπάρχουν ορισμένοι κανόνες που οι άνθρωποι μπορούν να ακολουθήσουν ώστε να φτάσουν σε ανώτερα εισοδηματικά στρώματα. Σύμφωνα με μια έρευνα που έγινε στην Αμερική σχετικά με λοταρία βρήκαν ότι φτωχοί άνθρωποι, οι οποίοι κέρδισαν πολλά χρήματα στο λαχείο έγιναν πολύ φτωχότεροι μετά από 5 χρόνια αφού είχαν κερδίσει το λαχείο. Αυτό ωφείλεται στο γεγονός ότι είχαν κακές συνήθειες με τα χρήματα που κέρδισαν διότι απλά δεν πάλεψαν για αυτά. Ένας ακόμα λόγος είναι ότι οι άνθρωποι δεν ξέρουν πώς να διαχειριστούν τα χρήματά τους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Κο. Lakhvir, οικονομικό αναλυτή από την Αμερική, που μας επέτρεψε να δημοσιεύσουμε το άρθρο αυτό, και μας επέτρεψε την μετάφραση.


4 κανόνες που ακολουθούν όσοι θέλουν να γίνουν πλούσιοι:

1. Οι πλούσιοι άνθρωποι πιστεύουν ότι δημιουργούν τη ζωή τους. Παίρνουν τον έλεγχο της ζωής τους. Επενδύουν το χρόνο τους να μάθουν. Κάνουν καλές οικονομικές αποφάσεις. Έχουν αναλάβει την πλήρη ευθύνη της ζωής τουςΗ άλλη κατηγορία πιστεύει ότι η κυβέρνηση, οι πολιτικοί και οι πλούσιοι άνθρωποι είναι υπεύθυνοι για το ότι δεν έχουν χρήματα. Οι άνθρωποι δεν προσπαθούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και να συσσωρεύσουν χρήματα κερδίζοντας από τις ικανότητές τους.

2. Οι πλούσιοι άνθρωποι έχουν επικεντρωθεί σε ευκαιρίες. Στην εξεύρεση των λύσεων των προβλημάτων τους. Θεωρούν ότι νέα και δημιουργικά προϊόντα και γενικά η καινοτομία στην παροχή προϊόντων και υπηρεσιών θα βοηθήσει σημαντικά στην αύξηση του εισοδήματος. Η άλλη κατηγορία εστιάζει συνεχώς στα προβλήματα... Κατηγορεί συνεχώς τους άλλους  για τα προβλήματά τους και δεν προσπαθούν να τα λύσουν. Δεν επενδύουν τα χρήματά τους και τον χρόνο τους στο να ξεκινήσουν δική τους επιχείρηση, λόγω του φόβου της αποτυχίας. Εμποδίζουν τη δημιουργικότητά τους. Κακή σκέψη. Θα χάσουν την ουσία.

3. Οι πλούσιοι άνθρωποι ονειρεύονται μεγάλα, σκέφτονται μεγάλα. Σκέφτονται πώς θα μπορούσαν να κερδίσουν ένα εκατομμύριο δολάρια ετησίως, ή πώς θα μπορούσαν να έχουν μια επιχειρηματική αλυσίδα από 20 εστιατόρια ή εμπορικά κέντρα. Η άλλη κατηγορία έχει ως προτεραιότητα τις μικρές επιχειρήσεις ή να  είναι στην ευχάριστη θέση να βρεί μια σταθερή δουλειά, όπου μπορούν να κερδίζουν αρκετά για να πληρώσουν όλα τα μηνιαία τους έξοδα.

4. Οι πλούσιοι άνθρωποι συνδέονται, συνεργαζόνται με επιτυχημένους ανθρώπους. Προσπαθούν να γνωρίσουν ό, τι κάνουν και οι άλλοι επιτυχημένοι. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο.Θέλετε να ξεκινήσετε? Βρείτε επιτυχημένους! Και αν θέλετε να γίνετε πλούσιοι βρείτε νέους δημιουργικούς τρόπους για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας.Η άλλη κατηγορία δεν θέλει να συνδεθεί με επιτυχημένους. Συνδέεται με ανθρώπους ίδιας ή χαμηλότερης κατηγορίας. 

Σκεφτείτε διαφορετικά.. Εάν έχετε συνδεθεί με ανθρώπους ή γνωρίζετε ανθρώπους που έχουν ως εισόδημα 300.000 δολάρια ετησίως, θα αρχίσετε να βλέπετε τις δυνατότητες στο να έχετε 300.000 ετησίως και εσείς, διότι απλά θα μπορείτε να μάθετε απο αυτούς.

Read more: http://21dreamlife.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ