2012-12-18 21:42:11
Φωτογραφία για Ανήλικος δραπέτης είχε ρημάξει τα καταστήματα της Πάτρας
Ένας 16χρονος αντί να βρίσκεται έγκλειστος σε Ίδρυμα Κοινωνικής Μέριμνας στην Κόνιτσα, όχι μόνο κυκλοφορούσε ελεύθερος, αλλά μάλιστα είχε ρημάξει τα καταστήματα του κέντρου της Πάτρας.

Συνολικά είχε "ανοίξει" τέσσερα καταστήματα κατά τη διάρκεια της νύχτας της Δευτέρας, ενώ συνελήφθη τα ξημερώματα της Τρίτης από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αχαΐας.

Συγκεκριμένα ο νεαρός συνελήφθη να σπάσει τζαμαρία καταστήματος αθλητικών ειδών στην οδό Μουρούζη. Άρπαξε όσα μπορούσε και άρχισε να τρέχει, όμως αστυνομικοί οι οποίοι βρέθηκαν άμεσα στο σημείο, τον κυνήγησαν και τον συνέλαβαν λίγη ώρα αργότερα στην οδό Κωνσταντινουπόλεως.

Από την προανάκριση και έρευνα που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών από τις 2 έως τις 6.30 τα ξημερώματα, ο 16χρονος είχε διαρρήξει ή αποπειραθεί να διαρρήξει συνολικά τέσσερα ακόμη καταστήματα, σπάζοντας τις βιτρίνες και αρπάζοντας ό,τι μπορούσε.

Να σημειωθεί πως όπως έχει προκύψει με τον ίδιο τρόπο είχε κάνει συνολικά άλλες οκτώ κλοπές και απόπειρες σε βιβλιοπωλεία, μίνι μάρκετ, μπαρ και άλλα καταστήματα, ενώ εκκρεμούσε εναντίον του εντολή του Εισαγγελέα Ιωαννίνων προκειμένου να παραμένει έγκλειστος στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας στην Κόνιτσα.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ