2012-12-18 21:38:13
Φωτογραφία για Oι 5 βασικοί στυλιστικοί κανόνες της Miranda Kerr
   

H Miss Bloom έχει δείξει κατά καιρούς την αδυναμία της στο στυλ της Miranda Kerr. Αυτή τη φορά εκτός από μία ολοκαίνουρια εμφάνιση για να εμπνευστείς, σου έχουμε και τους 5 βασικούς κανόνες στυλ που το supermodel από την Αυστραλία ακολουθεί πιστά. Αποτέλεσμα; Όλες αυτές οι εμφανίσεις που τόσο μας αρέσουν.

Hint: Η Miranda πάντα ξέρει πως να αναδείξει τα δυνατά της σημεία. Για αυτό το λόγο, όλες οι εμφανίσεις της έχουν κάποιο sex appeal, το οποίο επιτυγχάνει είτε με γυμνά πόδια σε συνδυασμό με ankle boots, είτε με κάποιο διάφανο top.

Έτσι λοιπόν, έχουμε και λέμε:

1. H Miranda μπορεί να είναι έτσι κι αλλιώς προικισμένη, ωστόσο δεν μπορούμε να επισημάνουμε το γεγονός πως ξέρει να επιλέγει κομμάτιαπ που την κολακεύουν. Ποιος είπε πως της πάνε όλα;

2. Η ισορροπία είναι το παν και όλες οι εμφανίσεις της είνα ανάλογες: ένα υπερμεγεθές παλτό για παράδειγμα εξισορροπείται άψογα με skinny jeans. Για να μην αμφισβητήσεις το καλλίγραμμο κορμί της!


3. Επένδυει σε διαχρονικά αξεσουάρ, «πιστούς ακολουθητές» των εμφανίσεων της. Η Miranda φοράει και ξανά φοράει τα αγαπημένα της αξεσουάρ, όπως την μαύρη 'Antigona' τσάντα του οίκου Givenchy ή τα 'Noir' γυαλιά ηλίου του οίκου Miu Miu. Και όλες ξέρουμε πως μπορεί το παραμικρό αξεσουάρ να μεταμορφώσει ένα look.

4. Η Miranda έχει κατά καιρούς ένα αγαπημένο παλτό/jacket, το οποίο μπορεί να συνδυάσει με όλα.

5. Layering, layering, layering! Ο μοναδικός τρόπος για να «επιβιώσεις» το χειμώνα από το κρύο. Και «ειδικότητα» της Miranda!

Ιδού και η καινούρια εμφάνιση της Miranda Kerr, στη Νέα Υόρκη!

http://www.missbloom.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ