2012-12-18 21:38:39
Φωτογραφία για Κλήθηκε και ο Τζεμπούρ για το Κόπα Άφρικα
Ο Ολυμπιακός έλαβε την κλήση και του Ραφίκ Τζεμπούρ για το Κόπα Αφρικα πέρα από αυτή του Τζαμέλ Αμπντούν. "Πονοκέφαλος" για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ που θα χάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα δύο βασικά στελέχη της ομάδας.

Στο Κόπα Άφρικα δεν θα βρεθεί τελικά μόνο ο Τζαμέλ Αμπντούν αλλά και ο Ραφίκ Τζεμπούρ καθώς έφτασε η κλήση του από τον Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς- μέσω της ΕΠΟ- στον Ολυμπιακό.

Αυτό σημαίνει ότι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα στερηθεί τους δύο Αλγερινούς ποδοσφαιριστές για μεγάλο χρονικό.

Όσοι κλήθηκαν στην Εθνική Αλγερίας θα ξεκινήσουν προετοιμασία στις 2 Ιανουαρίου, με την διοργάνωση να ξεκινάει στις 19 του μήνα και να ολοκληρώνεται στις 10 Φλεβάρη. Οι "πράσινοι" βρίσκονται στο 4ο γκρουπ της διοργάνωσης μαζί με την Τυνησία, το Τόγκο και την Ακτή Ελεφαντοστού.

Η αποστολή της Αλγερίας θα πετάξει στις 3 Ιανουαρίου για τη Νότιο Αφρική, όπου εκτός από προπονήσεις θα δώσει και 2 φιλικά παιχνίδια προκειμένου να προετοιμαστεί κατάλληλα ενόψει του πρώτου παιχνιδιού στο Κόπα Άφρικα με αντίπαλο την Τυνησία στις 22/1 στο Ρέστενμπουργκ.

Σχετικά με τον Αμπντούν, που είναι τραυματίας, τα αλγερινά ΜΜΕ εκτιμούν θα είναι διαθέσιμος πριν το ξεκίνημα της διοργάνωσης.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ