2012-12-18 21:39:30
Φωτογραφία για Ο Μπενζεμά κορυφαίος Γάλλος για το 2012 (video)
Ο διεθνής επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά, αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά, ως ο κορυφαίος Γάλλος ποδοσφαιριστής για το 2012.

Το βραβείο απονέμει το γαλλικό περιοδικό «France Football». Στη σχετική ψηφοφορία για την ανάδειξη του καλύτερου ποδοσφαιριστή μετείχαν πρώην άσοι που επίσης είχαν τιμηθεί με τη συγκεκριμένη διάκριση (μεταξύ αυτών ο Ζιντάν), ενώ πίσω από τον επιθετικό της «βασίλισσας» στις προτιμήσεις ήταν ο Φρανκ Ριμπερί (Μπάγερν Μονάχου) και ο τερματοφύλακας της Τότεναμ, Ούγκο Λορίς.

Πέρυσι ο Μπενζεμά πέτυχε 21 γκολ στο ισπανικό πρωτάθλημα, με τη Ρεάλ να κατακτά τον τίτλο και άλλα 7 στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου οι Μαδριλένοι αποκλείστηκαν από την Μπάγερν Μονάχου στους ημιτελικούς. Φέτος δεν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση και έχει πετύχει μόνο τρία γκολ στο πρωτάθλημα.

Την απονομή έκανε ο παλαίμαχος Γάλλος παιχταράς, zinedine zidane, που φόρεσε και εκείνος στο παρελθόν τη φανέλα της «Βασίλισσας».

«Είναι μεγάλη μου τιμή να μου απονέμει το βραβείο ένας από του μεγαλύτερους παίχτες που βγάλει ποτέ το Γαλλικό ποδόσφαιρο». Τόνισε ο διεθνής επιθετικός, της Ρεάλ.

Δείτε το σχετικό βίντεο:
notis goal24news
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ