2012-12-18 21:42:03
Φωτογραφία για «O Λιλλήκας ανάλογα με ακροατήριο προσαρμόζει τις θέσεις του σε σχέση με το Μνημόνιο», λέει ο Στ.Μαλάς
Η κυπριακή οικονομία αντιμετωπίζει προβλήματα και «πρέπει να διαχειριστούμε με διεκδικητικότητα το θέμα του Μνημονίου», είπε ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Σταύρος Μαλάς, προσθέτοντας ότι... «δεν έχουμε άλλη επιλογή επί του παρόντος και πρέπει να στέλνουμε στους πολίτες το μήνυμα της σοβαρότητας, αλλά και της αισιοδοξίας».

Σε δηλώσεις του την Τρίτη, ο κ. Μαλάς είπε ότι διάβασαν «με πολύ ενδιαφέρον τις δηλώσεις του κ. Λιλλήκα όταν επισκέφτηκε τον κ. Μπαρόζο».

«Φαίνεται ο κ. Λιλλήκας ανάλογα με το ακροατήριο προσαρμόζει και τις θέσεις του σε σχέση με το Μνημόνιο. Πριν από δυο – τρεις μέρες κάλεσε τον κυπριακό λαό να απορρίψει το Μνημόνιο, όπως απέρριψε το σχέδιο Ανάν το 2004. Όταν πήγε στον κ. Μπαρόζο δεν μίλησε για απόρριψη του Μνημονίου, μίλησε για συγκεκριμένες ρυθμίσεις και ρήτρες σε σχέση με το Μνημόνιο, το οποίο όπως είχε πει θα συμφωνηθεί», συμπλήρωσε.


Ο κ. Μαλάς είπε ότι αυτού του είδους οι μεταλλάξεις, οι οποίες είναι πάρα πολύ συχνές, από τον κ. Λιλλήκα, δεν υποδηλούν ένα πολιτικό υπόβαθρο πάνω στο μπορεί να κτίσει κάποιος μία πειστική πολιτική.

«Γι’ αυτό ο κυπριακός λαός θα πρέπει να έχει τα αυτιά και τα μάτια του ανοικτά, όπως έχω πει πάρα πολλές φορές, σε σχέση με το τι ακούει, διότι τα προβλήματα της οικονομίας είναι πολύ δύσκολα και δεν τα αντιμετωπίζουμε με αυτού του είδους τις μεταλλάξεις καθημερινά . Σίγουρα η οικονομία μας αντιμετωπίζει προβλήματα . Σίγουρα πρέπει να διαχειριστούμε με διεκδικητικότητα το θέμα του Μνημονίου. Δεν έχουμε άλλη επιλογή επί του παρόντος και πρέπει να στέλνουμε στους πολίτες το μήνυμα της σοβαρότητας, αλλά και της αισιοδοξίας», κατέληξε.

alithia.com.cy
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ