2012-12-13 07:22:13
Φωτογραφία για Επιβεβαιώνουν οι Γερμανοί για Βιεϊρίνια, αλλά…
Τις επαφές του ΠΑΟΚ με τη Βόλφσμπουργκ για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια επιβεβαιώνουν τα γερμανικά ΜΜΕ. Αν και πληροφορίες αναφέρουν πως οι πιθανότητες απόκτησης του Πορτογάλου εξτρέμ είναι λίγες, οι Γερμανοί αφήνουν ένα μικρό «παράθυρο».

«Ο νέος αθλητικός διευθυντής, Κλάους Άλοφς, θέλει να μειώσει αριθμητικά το ρόστερ της ομάδας. Οι διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ για τον Βιεϊρίνια έγιναν συγκεκριμένες. Ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ έκανε απευθείας επαφές με τη διοίκηση της Βόλφσμπουργκ. Ο ΠΑΟΚ μετά την ανάληψη των ηνίων του από έναν Ρώσο επενδυτή έχει και πάλι ρευστότητα. Ο Βιεϊρίνια ήταν μεταγραφή που έκανε ο Φέλιξ Μάγκατ έναντι 3,5 εκατ. ευρώ τον περασμένο Γενάρη και τώρα ο ΠΑΟΚ τον θέλει δανεικό», αναφέρει η «Bild».

Στόχος της διοίκησης της Βόλφσμπουργκ είναι να μειώσει τον προϋπολογισμό και το υπεράριθμο ρόστερ της ομάδας. Δύσκολα, ωστόσο, ο Βιεϊρίνια είναι στους παίκτες που θα τεθούν υπό παραχώρηση. Άλλωστε ο 26χρονος άσος έχει πλέον καθιερωθεί στους «λύκους» (μετρά 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο) και ο ίδιος εμφανίζεται ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή. Έτσι παρά τους συναισθηματικούς του δεσμούς με τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του δεν δείχνει να… καίγεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.


Με 4-3-3 στο Κύπελλο

Στη μάχη του Κυπέλλου ρίχνεται ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζοντας απόψε (20:30, ΟΤΕ Sport 3) την Ακαδημία Πλαταμώνα στην Κατερίνη για τους «16» του Κυπέλλου. Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να δοκιμάσει το 4-3-3 με τους Σαλπιγγίδη και Λόρενς να πλαισιώνουν τον Γιάννου στην επίθεση. Όπως φάνηκε από την τελευταία δοκιμή, στο τέρμα θα είναι ο Γιακουμής, Ιντζίδης και Βιβιάν θα είναι τα στόπερ, με τους Αποστολόπουλο στο δεξί και Σταφυλίδη στο αριστερό άκρο της άμυνας. Οι Φωτάκης, Λάζαρ και Κίτσιου προορίζονται για την τριάδα στο κέντρο.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Έτο και Κωνσταντινίδης, ο ανέτοιμος Γκαρσία και ο Αθανασιάδης για να πάρει ανάσες. Αναλυτικά η 18μελής αποστολή: Αποστολόπουλος, Γιακουμής, Γιάννου, Ιντζίδης, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Παναγιωτούδης, Πέλκας, Πόποβιτς, Σαλπιγγίδης, Στάμου, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Λαζάρ, Λόρενς, Ρομπέρ, Χακόμπο, Βιβιάν.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η ώρα του Τζεμπούρ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η ώρα του Τζεμπούρ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ