2012-12-13 07:20:10
Φωτογραφία για Το παλεύει μόνος του ο Βιντιάδης
Ο Δημήτρης Βιντιάδης, όπως προκύπτει από πληροφορίες, είναι δέσμιος των διαθέσεων των ξένων επιχειρηματιών που ακόμη αμφιταλαντεύονται για το αν θα επενδύσουν στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο 32χρονος εφοπλιστής δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα της «Ένωσης» με τα δικά του κεφάλαια και για το λόγο αυτό πέρα από το να περιμένει τις αποφάσεις των υπολοίπων ενδιαφερόμενων, κινείται μόνος του για την εξασφάλιση κάποιων χορηγιών που θα δώσουν οικονομική ανάσα στην ομάδα.

Στο μεταξύ, σήμερα ψηφίζεται το νέο φορολογικό νομοσχέδιο και οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές θα σχηματίσουν μία καλύτερη εικόνα για την αποπληρωμή των χρεών (σε 48 δόσεις) προς το κράτος. Το μεγαλύτερο μέρος των επαφών για το κούρεμα των οφειλόμενων προς… φυσικά πρόσωπα ολοκληρώθηκε, με τα αποτελέσματα να είναι ικανοποιητικά για την ανταπόκριση προμηθευτών και μάνατζερ και λιγότερο ως καθόλου για αυτή των πρώην παικτών, δίχως να έχουν γίνει ακόμη συζητήσεις με τους Δέλλα, Λυμπερόπουλο, Καφέ και Γεωργέα, στους οποίους οφείλονται και τα περισσότερα.


Θέλει επιθετικό, αλλά Ο Έβαλντ Λίνεν έχει ζητήσει επιτακτικά την απόκτηση ενός επιθετικού. Ο Βαγγέλης Μάντζιος, που αποχώρησε από το Αζερμπαϊτζάν, είναι η πρώτη επιλογή, αλλά στα υπόψη υπάρχουν κι άλλες λύσεις. Δύσκολα, πάντως, μπορούν να προχωρήσουν οι υποθέσεις των Αντώνη Πετρόπουλου (το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος του 2012, αλλά είναι πιθανό να ανανεώσει με τον Παναθηναϊκό) και Φάνη Γκέκα (έχει πολύ μεγάλο κασέ). Όσο όμως διατηρείται η αβεβαιότητα για το μέλλον της ΠΑΕ και δεν μπαίνουν χρήματα στα ταμεία, τόσο πιο δύσκολο είναι να γίνουν μεταγραφές.

Προέχει το πρωτάθλημα

Δεν το φωνάζουν, γιατί η ιστορία της ΑΕΚ δεν επιτρέπει να υποβαθμίζεται ένας θεσμός σαν το Κύπελλο. Όμως οι περιορισμένες λύσεις στο ρόστερ και η μεγαλύτερη αναγκαιότητα να κρατηθεί η ομάδα στη μεγάλη κατηγορία, φέρνουν σε πρώτη γραμμή προτεραιοτήτων το ματς της ερχόμενης Κυριακής με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ και μετά το πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου με την Καβάλα (18:30, OTE Sport 4).

Ο Έβαλντ Λίνεν θα παρατάξει την ομάδα στο «Ανθή Καραγιάννη» με εξ ολοκλήρου καινούρια ενδεκάδα και παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί ποτέ ξανά μαζί. Αραμπατζής (τερματοφύλακας), Γιάγκο, Τσούπρος (στόπερ), Βλάχος (δεξί μπακ), Μπουγαΐδης (κατά συνθήκη αριστερός μπακ ελλείψει άλλης επιλογής), Τσουκαλάς, Ρίκκα (κεντρικά χαφ), Γροντής (επιτελικός μέσος), Παπαδημητρίου (αριστερός μεσοεπιθετικός), Σταματής (δεξιός μεσοεπιθετικός) και Ρίκκα (σέντερ φορ) θα είναι η… πειραματική σύνθεση της ομάδας. Στην αποστολή είναι και οι Μοσχονάς, Κατσικοκέρης, Κουρέλας, Αγκιριμπά, Φέτσης, Παυλής, Νικολιάς και Τσίτας.

Στην Αθήνα έμειναν οι Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Κουτρουμπής, Κορδέρο, Γκερέιρο, Φουρτάδο, Φούντας, Αρκούδας και Κοτσαρίδης για να πάρουν ανάσες, καθώς και ο τραυματίας Λαγός.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τέρμα τα αστεία…
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τέρμα τα αστεία…
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ