2012-12-13 07:20:47
Φωτογραφία για Τέρμα τα αστεία…
Αποφασισμένοι να βάλουν τέλος οριστικά σε… ιστορίες με πρίγκιπες και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις είναι οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» δεν πείστηκαν από όσα άκουσαν από τον Φεϊζάλ και τον Βλάση Τσάκα στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν. Όπως τονίζουν, εφόσον ενδιαφερόταν για την απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ, δεν θα εμφανιζόταν μέσω του Τύπου αλλά θα προσέγγιζε τους ίδιους τους μετόχους, ενώ δεν θα χρειαζόταν να τάζει εκατομμύρια ευρώ, γήπεδο και μεταγραφές υπό όρους, παρά απλώς να συμμετείχε στην ανοικτή αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.

Εντός της ημέρας η διοίκηση της ΠΑΕ θα εκδώσει ανακοίνωση, που ουσιαστικά θα καλεί τον Άραβα πρίγκιπα-εφόσον όπως διατείνεται θέλει να αποκτήσει τις μετοχές-να συμμετάσχει στην προσεχή αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, εκφράζοντας παράλληλα τις μεγάλες επιφυλάξεις της για την αξιοπιστία του φερόμενου ως... ενδιαφερόμενου επενδυτή
. Ειδάλλως θα τον καλέσουν να σιωπήσει για πάντα, δίχως να αποκλείεται να εξεταστεί και το ενδεχόμενο να τηρήσουν ακόμη πιο σκληρή στάση απέναντι σε αυτόν και τον εκπρόσωπό του. Δεν θα ανεχτούν, όπως λένε, σε μία δύσκολη περίοδο για την ομάδα να σπέρνει ο καθένας φρούδες ελπίδες στον κόσμο παίζοντας με την αγάπη του για το σύλλογο. Η ανακοίνωση θα συνταχθεί το πρωί σε συνεννόηση που θα έχουν ο Γιάννης Αλαφούζος, με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, τον Νικόλα Πατέρα και τον Αδαμάντιο Πολέμη.

Βλέπει Αργεντινή, όχι… Μπλάνκο

Ο Παναθηναϊκός οφείλει να σχεδιάζει το μέλλον του δίχως… πριγκιπικές βοήθειες, τουλάχιστον αν δεν αποδειχτεί πως το χρυσάφι που τάζει ο Φεϊζάλ δεν είναι άνθρακας. Η διοίκηση με τα πενιχρά μέσα που διαθέτει έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε κάποιες προσθήκες στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και αυτές αφορούν πρωτίστως τη θέση του σέντερ φορ και κατά δεύτερο λόγο αυτή του επιτελικού μέσου.

Στο «τριφύλλι» προτάθηκε ο Ισμαέλ Μπλάνκο, αλλά με το κασέ του να αγγίζει ξεπερνά το μισό εκατομμύριο ευρώ θεωρείται απίθανο να απασχολήσει σοβαρά. Άλλωστε μετά την αποχώρησή του από την ΑΕΚ, ο «Ζορό» δεν έχει παρουσιάσει κάτι αξιοσημείωτο αγωνιζόμενος σε Σαν Λουίς (Μεξικό), Λέγκια (Πολωνία) και Μόναχο 1860 (Β’ Γερμανίας). Με την τελευταία ο Αργεντινός φορ, που τον Ιανουάριο κλείνει τα 30, έχει φέτος 15 συμμετοχές και 2 γκολ (σκόραρε μόνο στο Κύπελλο).

Το πιθανότερο είναι οι «πράσινοι» να εμπιστευτούν το μάτι του Χουάν Ραμόν Ρότσα και την καλή γνώση της αγοράς της πατρίδας του. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θεωρεί πως μπορεί να βρει στην Αργεντινή αξιόλογους παίκτες και σε καλή τιμή για τις θέσεις που πονά ο Παναθηναϊκός.

* Σε καλό δρόμο είναι οι επαφές με τον εκπρόσωπο του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ για τη λύση του συμβολαίου του.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η ώρα του Τζεμπούρ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η ώρα του Τζεμπούρ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ