2012-12-13 07:21:23
Φωτογραφία για Η ώρα του Τζεμπούρ
Η αρχή έγινε με Φουστέρ και Αμπντούν, ακολούθησε ο Φετφατζίδης, προχθές ήρθε η σειρά του Χολέμπας, αλλά έπεται συνέχεια. Ο Ράφικ Τζεμπούρ είναι αυτός που αναμένεται να δώσει συνέχεια στον κύκλο ανανεώσεων συμβολαίων στον Ολυμπιακό. Η συμφωνία θεωρείται δεδομένη και οι ανακοινώσεις δεν αργούν για τον «τρομοκράτη». Η παρουσία του Τζεμπούρ στη σουίτα του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον αγώνα της ομάδας Νέων με την Μπιλμπάο μόνο τυχαία δεν ήταν…

Ο Αλγερινός φορ έχει αφήσει άπαντες ικανοποιημένους με την προσφορά του στο διάστημα που φορά τα «ερυθρόλευκα», ενώ ακόμη και κάποια πειθαρχικά ζητήματα που είχε με παλιότερές του ομάδες έχουν εκλείψει. Ο 28χρονος φορ σκοράρει αφειδώς, έχει ήδη σκοράρει 12 φορές σε 15 ματς φέτος, και θεωρείται απαραίτητος για το μέλλον. Δεν είναι, λοιπόν, έκπληξη πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε ό,τι έπρεπε για να τον κρατήσει κι αυτόν στο λιμάνι.

Έπεται συνέχεια Η πέμπτη ανανέωση συμβολαίου δεν θα είναι και η τελευταία για τον Ολυμπιακό. Η πιο δύσκολη περίπτωση είναι αυτή του Βασίλη Τοροσίδη, που θα ξεκαθαρίσει σύντομα. Η επιθυμία για ανανέωση του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι, είναι αμοιβαία, αλλά φαίνεται πως υπάρχει διαφορά σε οικονομικό επίπεδο. Άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα του Πειραιά, εκτιμούν πως τελικά θα βρεθεί η χρυσή τομή. Αν, ωστόσο, αυτό δεν συμβεί, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο πώλησης του «Τόρο» το χειμώνα. Μετά τον Τοροσίδη θα τεθεί επί τάπητος και η περίπτωση του Κάρολ, ενδεχομένως και του Μανιάτη.

Είπε πολλά όχι ο Χολέμπας

Ο Χοσέ Χολέμπας απέδειξε έμπρακτα πως επιθυμεί να παραμείνει στον Ολυμπιακό. Όχι απλώς υπογράφοντας νέο συμβόλαιο, αλλά πριν από αυτό απαντώντας αρνητικά σε κρούσεις που δέχτηκε από αρκετές ομάδες. Ένας σύλλογος από τη Γερμανία, η Φενέρμπαχτσε και η Μονακό φέρονται να προσέγγισαν τον ομογενή αριστερό μπακ-χαφ, ενώ διερευνητική κρούση λέγεται πως δέχτηκε και από τον ΠΑΟΚ.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τέρμα τα αστεία…
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τέρμα τα αστεία…
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ