2012-04-12 12:16:06
Φωτογραφία για Αναγνώστης κατά του Κινήματος Δεν Πληρώνω, που συμμετέχει στις εκλογές
Διαβασα προσφατα οτι οι ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ θα συμμετάσχουν αυτοδυναμα στις επερχομενες εκλογες, και ρωτω...εκτος απο τα διοδια του ιδιωτη κανουν ντου και στα ΜΜΜ τα οποια ειναι κερδοφορα (αν ολοι χτυπανε εισιτήριο), μεχρι να τα οδηγησουν και αυτα μια ωρα νωριτερα στα χερια του Μπ.μπ.λα.

Αυτους λοιπον τους ψευτοκουλτουριαρηδες, ψευτοαριστερους θα τους οδηγησουμε και στην βουλη και απο ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ θα τους κανουμε ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ με τους παχουλους μισθους του βο(υ)λευτη που θα καρπωνονται;

ΥΓ. Τις προάλλες ηταν στα διοδια των Αφιδνων, ειχαν κλεισει ολες τις λωριδες εκτος απο 2, με σκοπο να δημιουργηθει μποτιλιαρισμα, για να μπορουν να ερχονται σε επαφη με τους επιβατες...και ξερετε τι καναν τα λαμογια; Ειχαν διακτινίσει στα 100μ ενα λαμογιο που μας ζηταγε να τους ενισχύσουμε και πιο κατω περιμενε άλλο λαμογιο προτάσσοντας το κουτι για να ριξεις το ''κασερι''!!

Δηλαδη τα λεφτα των διοδιων (απ'τα οποια εστω και ενα μικρο ποσοστο επιστρεφει στο κρατος και στον Ελληνα φορολογούμενο), αυτοι το ζηταγαν για να μπει μαυρο στην τσεπη τους... Φανταστείτε να μπουν και στην Βο(υ)λη τι εχει να γινει.

ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ της ΑΡΠΑΧΤΗΣ....μαυριστε οσους εκμεταλλεύονται την οικονομικη κατασταση και τα προβληματα μας.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σέξι Σταρ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σέξι Σταρ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ