2012-04-12 12:15:04
Φωτογραφία για Mε βροχές η έξοδος των εκδρομέων
Βροχές, νεφώσεις και πτώση της θερμοκρασίας θα είναι το σκηνικό που θα επικρατήσει μέχρι το τέλος της Μεγάλης Βδομάδας. Αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός από την Κυριακή του Πάσχα.

Την Μεγάλη Πέμπτη ο καιρός θα είναι γενικά άστατος. Νεφώσεις θα σημειωθούν σε ολόκληρη τη χώρα που στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν και ενδέχεται να βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Τη Μεγάλη Παρασκευή θα σημειωθούν βροχές σε ολόκληρη τη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί εντάσεως έως 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Το Μεγάλο Σάββατο θα σημειωθούν νεφώσεις που στα ηπειρωτικά και στην Κρήτη θα πυκνώσουν και ενδέχεται να εκδηλωθούν βροχοπτώσεις. Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες βορειοανατολικές διευθύνσεις εντάσεως 4 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή του Πάσχα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ενδέχεται να σημειωθούν νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου. 24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ