2012-04-12 12:11:00
Φωτογραφία για Διέψευσε τις φήμες για Μπαλοτέλι ο Μοράτι
Ο Μάσιμο Μοράτι με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα απόκτησης του Μάριο Μπαλοτέλι. Διαβάστε τι ακριβώς είπε για τον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι.

Όποιος έχει καεί από το χυλό φυσάει και το γιαούρτι σύμφωνα με το λαό μας.

Η συγκεκριμένη παροιμία ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του Μάριο Μπαλοτέλι και την απάντηση που έδωσε ο Μάσιμο Μοράτι αναφορικά με τα σενάρια περί ενδιαφέροντος της Ίντερ.

Ο Ιταλός επιθετικός το καλοκαίρι θα χρειαστεί πιθανότατα να ψάξει για ομάδα, αφού ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει χάσει την εμπιστοσύνη που είχε προς το πρόσωπό του. Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι με πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε πως ο Μπαλοτέλι δεν πρόκειται να αγωνιστεί ως το τέλος της περιόδου, ενώ ο αγγλικός Τύπος πιστεύει πως στη συνέχεια θα πουληθεί.

Ως τώρα δεν έχει συνδεθεί έντονα με κάποια ομάδα, αλλά σενάρια πάντα υπάρχουν. Ενα εξ' αυτών θέλει την Ίντερ, πρώην ομάδα του, να επιθυμεί την επιστροφή του στο Μιλάνο. Ωστόσο, ο Μοράτι, πρόεδρος του συλλόγου, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση η ομάδα του να κινηθεί για την απόκτηση του 21χρονου, αφήνοντας αιχμές για τον χαρακτήρα του.

"O Μπαλοτέλι; Δεν είναι στα πλάνα μας. Για μένα είναι ποδοσφαιριστής της Σίτι" είπε και προσέθεσε: "Βλέπουμε τι γίνεται και έχει παραμείνει ο ίδιος. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής από άποψη τεχνικής, αλλά δεν έχουμε κάνει καμία κίνηση γι' αυτόν και ειλικρινά δεν βρίσκεται στα πλάνα μας".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ