2012-04-12 12:10:17
Φωτογραφία για Κανένα δρομολόγιο δεν εκτελείται στα ΚΤΕΛ Κηφισού
Κανένα δρομολόγιο δεν εκτελείται από το σταθμό υπεραστικών λεωφορείων στον Κηφισό, καθώς οι οδηγοί έχουν αποκλείσει και τις δύο πύλες του σταθμού εμποδίζοντας την αναχώρηση των λεωφορείων. Επί τόπου βρίσκονται δύο διμοιρίες των ΜΑΤ.

Σύμφωνα με τη διοίκηση των ΚΤΕΛ για σήμερα είχαν προγραμματιστεί να γίνουν 400 δρομολόγια, περίπου 25 δρομολόγια ανά ώρα.

Οι επιβάτες που επέλεξαν να μετακινηθούν για τις γιορτές του Πάσχα με τα ΚΤΕΛ, δηλώνουν αγανακτισμένοι με την όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, καθώς βρίσκονται όμηροι της διαμάχης των οδηγών με τους ιδιοκτήτες των λεωφορείων.

Από την πλευρά τους, οι ιδιοκτήτες των λεωφορείων ζητούν διάλογο με ανοιχτό σταθμό.

Μιλώντας στο στο ΑΜΠΕ, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδία ΚΤΕΛ, Γιάννης Λάμπρου τόνισε ότι ήδη έχουν ζητήσει τη συνδρομή της αστυνομίας.

«Ζητήσαμε τη συνδρομή αστυνομίας, αλλά αυτή σφυρίζει αδιάφορα. Μία μέρα τον χρόνο περιμένουμε κι εμείς να δουλέψουμε καλά και η Πολιτεία δεν κάνει τίποτα. Θα αναγκαστούμε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας» τόνισε.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Οδηγών, Βασίλης Δημητρόπουλος τόνισε ότι οι οδηγοί δεν έχουν αντίρρηση να ανοίξουν τον σταθμό και να προχωρήσουν σε διάλογο «με όρους λογικής και όχι με όρους ομηρίας» όπως χαρακτηριστικά είπε.Μέχρι τότε επισήμανε ότι παραμένουν ανένδοτοι και αμετακίνητη από τη θέση τους, κρατώντας το σταθμό κλειστό. 24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ