2024-04-13 05:33:13
Φωτογραφία για Με επιστολική ψήφο οι εκλογές στο σωματείο των συνταξιούχων σιδηροδρομικών «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ»
Με την διαδικασία της επιστολικής ψήφου θα διεξαχθούν οι εκλογές στο σωματείο των συνταξιούχων σιδηροδρομικών «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ» για την ανάδειξη Εννεαμελούς Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και Αντιπροσώπων για Ο.Σ.Σ.Ε. και Α.Γ.Σ.Σ.Ε.

Οι εκλογές έχουν οριστεί να πραγματοποιηθούν στις 5 Ιουνίου στα γραφεία ΙΩΝ. ΔΡΑΓΟΥΜΗ 39 – 4ος όροφος και σε περίπτωση μη απαρτίας αυτές θα γίνουν στις 12 Ιουνίου 2024 στο Ε.Κ.Θ. την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

Η διαδικασία με την επιστολική ψήφο

Στα μέλη θα σταλεί σχετικός φάκελος που θα περιέχει φάκελο ψηφοφορίας , ψηφοδέλτιο και απαντητικό φάκελο. Οι παραλήπτες των φακέλων, αφού σημειώσουν τους σταυρούς προτίμησης, θα τοποθετήσουν το ψηφοδέλτιο στο λευκό φάκελο ψηφοφορίας και, αφού τον σφραγίσουν, θα τον τοποθετήσουν μέσα στον απαντητικό φάκελο και θα τον στείλουν - «επιστρέφουν» στο Σωματείο, μέχρι τις 5 Ιουνίου 2024. Ο απαντητικός φάκελος δεν χρειάζεται γραμματόσημο.


Υποβολή αιτήσεων υποψηφιοτήτων

Από της 8 Απρίλιου ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων υποψηφιοτήτων και θα διαρκέσει έως 30 Απριλίου 2024 και ώρα 12:00' π.μ., στη Γραμματεία του Σωματείου.

Ώρα για ανανέωση στη διοίκηση

Μέλη του σωματείου έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου προκειμένου να προσελκύσουν νέες υποψηφιότητες ώστε να υπάρξει ανανέωση στο διοικητικό συμβούλιο. Μια προσπάθεια με πολλές δυσκολίες και με απροθυμία συμμετοχής μέχρι τώρα. Βεβαίως μια τέτοια συμμετοχή απαιτεί θέληση για προσφορά και προσωπικές θυσίες.

Ο χρόνος θα δείξει αν θα υπάρξει ενδιαφέρων

Χρήστος Γιαννακίδης

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ