2013-10-06 18:03:50
Φωτογραφία για Σούπερ Μήτρογλου και 6άρα του Ολυμπιακού!
Μεσημεριανό περίπατο έκανε ο Ολυμπιακός απέναντι στην Βέροια, επικρατώντας με το εμφατικό 6-0, έχοντας για πρωταγωνιστή τον Κώστα Μήτρογλου. Τρία χατ-τρικ έχει ο Έλληνας φορ στο πρωτάθλημα και 4 συνολικά! Δύο γκολ και μια ασίστ ο Κάμπελ και ένα γκολ ο Μανιάτης.

Την πιο εντυπωσιακή και γεμάτη εμφάνιση του στο πρωτάθλημα πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός, λίγες μέρες μετά τον θρίαμβο στην έδρα της Άντερλεχτ για το Τσάμπιονς Λιγκ (3-0).

Οι ποδοσφαιριστές του Μίτσελ έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στην Βέροια και πήραν το 6ο τους τρίποντο στο πρωτάθλημα πετυχαίνοντας έξι γκολ.

Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν για ακόμη μια φορά ο Κώστας Μήτρογλου. Ο Έλληνας επιθετικός είναι σε τρομερή κατάσταση και πέτυχε το δεύτερο χατ-τρικ του σε διάστημα 5 ημερών, ενώ συνολικά έχει τρία στο πρωτάθλημα. Περιττό να πούμε πως είναι ο πρώτος σκόρερ της Superleague με 9 γκολ, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως το τρίτο του γκολ ήταν ποίημα.


Ο ασταμάτητος Μήτρογλου είχε άξιο συμπαραστάτη τον Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος μπήκε στον αγώνα στο 61', όμως κατάφερε να γίνεις από τους κορυφαίους της αναμέτρησης. Πέτυχε δύο γκολ, ενώ είχε και μια ασίστ στον Μανιάτη και κάπως έτσι ήρθε το εντυπωσιακό 6-0 για τον Ολυμπιακό.

Ταυτότητα αγώνα

Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"

Διαιτητής: Ιωάννης Κάμπαξης (Εύβοιας)

Α' Βοηθός: Δήμος Αναστόπουλος (Αρκαδίας)

Β' Βοηθός: Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

4ος Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Παρατηρητής: Σοφία Γρυλλάκη (Χανίων)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Παπάζογλου, Μανωλάς, Μετζανί, Χολέμπας, Σάμαρης, Μανιάτης (72' Γιαταμπαρέ), Φουστέρ, Βάις (61' Κάμπελ), Σαβιόλα (66' Στσέποβιτς), Μήτρογλου.

Βέροια (Στέφανος Γαϊτάνος): Αναστασόπουλος, Γεωργιάδης, Τζημογιάννης (73' Ζεζίνιο), Μπάρμπας, Αμαραντίδης, Όστοϊτς, Αποστολόπουλος, Καλτσάς, Ντα Κόστα, Μπεν, Μρντάκοβιτς (68' Πλαβούκος).

Γκολ: 8' 20' Μήτρογλου, 63' Κάμπελ ,71' Μανιάτης

Κίτρινες: 36' Μανιάτης / 68' Μπάρμπας

Η ανασκόπηση

Παρά την κούραση από το ματς της Τετάρτης στο Βέλγιο καθώς και τις προβλέψεις πως ο Μίτσελ θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές, ο Ολυμπιακός δεν ήταν πολύ διαφορετικός. Συγκεκριμένα, οι αλλαγές του Ισπανού ήταν τρεις, με τον Παπάζογλου να παίρνει τη θέση του Εντινγκά και να παίζει δεξί μπακ, τον Μετζανί να δίνει ανάσες στον Σιόβα και τον Χολέμπας να αντικαθιστά τον Μπονγκ.

Μήτρογλου με το καλημέρα και 2-0

Στα του αγώνα τώρα, οι "ερυθρόλευκοι" δεν άργησαν να δείξουν τις άγριες διαθέσεις τους, να πάρουν τον έλεγχο και να κυριαρχήσουν στον αγωνιστικό χώρο. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά, οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τις αδυναμίες της Βέροιας και είχαν μια ωραία εικόνα στο δημιουργικό κομμάτι. Στο 8' μάλιστα, ευτύχησαν να σκοράρουν με ποιον άλλον; Τον Κώστα Μήτρογλου. Ο Μανιάτης έκανε ένα σουτ εκτός περιοχής και ο Μήτρογλου με ωραία προβολή άλλαξε την πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα.

Το γρήγορο γκολ όχι μόνο δεν κοίμισε τους Πειραιώτες, αλλά τους έδωσε ώθηση και έπαιξαν ακόμα καλύτερα. Στο 14' και στο 15' Σαβιόλα και Μετζανί δεν κατάφεραν να σκοράρουν, όμως ο Μήτρογλου βρήκε το τρόπο να ξανασκοράρει. Ο Έλληνας φορ δέχτηκε εξαιρετική σέντρα από τον Παπάζογλου και με ωραία κεφαλιά έγραψε στο 20ο λεπτό το 2-0.

Έτσι λοιπόν, οι Πειραιώτες αγκάλιασαν τη νίκη από νωρίς και έπειτα τα πράγματα έμοιαζαν πιο εύκολα. Στο 32' ο Σαβιόλα είχε μια λαμπρή ευκαιρία να σκοράρει αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Βάις κέρδισε πέναλτι από τον Αμαραντίδη, ο Αργεντινός ανέλαβε να το εκτελέσει, όμως ο Αναστασόπουλος εκτινάχθηκε δεξιά και έδιωξε την μπάλα, σώζοντας την εστία του από το τρίτο γκολ.

Από την άλλη πλευρά, η Βέροια όχι μόνο δεν κλείστηκε αλλά κατάφερε να απειλήσει τους γηπεδούχους. Στο 26' είχε την μεγαλύτερη της ευκαιρία με τον Καλτσά να βγαίνει σε ευνοϊκή θέση, αλλά τον Ρομπέρτο να διώχνει σωτήρια, ενώ στο 36' ο Ντα Κόστα έκανε ένα ωραίο σουτ, όμως και πάλι ο πορτιέρο του Ολυμπιακού φώναξε παρών και έδιωξε τον κίνδυνο για την ομάδα του. Κάπως έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 2-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης δεν είχαμε κάποια αλλαγή από τους δύο προπονητές, είχαμε όμως αλλαγή στο σκηνικό του αγώνα, με την Βέροια να μπαίνει πιο δυνατά και να πατά πιο συχνά στην αντίπαλη περιοχή. Στο 55' οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καλτσά, που έδιωξε για ακόμη μια φορά ο Ρομπέρτο.

Γκολ και ασίστ για τον Κάμπελ (4-0)

Παρά το καλό πρόσωπο της Βέροιας, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πετύχει ακόμα ένα γκολ. Ο Κάμπελ, δύο λεπτά με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο (63'), πέτυχε ένα όμορφο τέρμα. Σαβιόλα, Μήτρογλου και Φουστέρ γύρισαν ωραία την μπάλα και ο Κοσταρικανός με προβολή έγραψε το 3-0 για την ομάδα του. Η υπόθεση νίκη είχε τελειώσει μια και καλή για τους γηπεδούχους.

Ο Τζόελ Κάμπελ δεν έμεινε όμως μονάχα στο γκολ, αφού στο 71' πήρε την πάσα από τον Φουστέρ, στη συνέχεια, έδωσε ωραία στον Μανιάτη και το 4-0 ήταν πραγματικότητα. Γκολ για τον αρχηγό του Ολυμπιακού και ασίστ για τον Κοσταρικανό μέσα σε 10 λεπτά αγώνα.

Μήτρογλου και Κάμπελ τελείωσαν τη γιορτή (6-0)

Κι ενώ όλα έδειχναν πως δεν θα αλλάξει κάτι, οι Πειραιώτες ήταν ασταμάτητοι. Στο 81' ο Μήτρογλου μ' ένα καταπληκτικό γκολ πέτυχε δεύτερο χατ τρικ μέσα σε 5 μέρες και 4ο συνολικά, ενώ στο 82' ο Κάμπελ σκόραρε για δεύτερη φορά και έγραψε το τελικό 6-0.

MVP της αναμέτρησης

Τι άλλο να γράψεις για τον Κώστα Μήτρογλου. Κόντρα στην Βέροια πέτυχε το τρίτο χατ-τρικ του στο πρωτάθλημα ενώ έχει ένα και στο Τσάμπιονς Λιγκ και φυσικά είναι ο πρώτος σκόρερ της Superleague με 9 γκολ! Απίστευτη χρονιά για τον ασταμάτητο Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος πέτυχε άλλο ένα γκολ ποίημα. Αναφερόμαστε στο τρίτο του Η απογοήτευση

Δεν μπορούμε να βάλουμε έναν συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, αλλά συνολικά την Βέροια. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν με κάτω τα χέρια και δεν κατάφεραν να σταματήσουν τους "ερυθρολεύκους".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ