2013-10-06 18:01:31
Φωτογραφία για ''Μάχη'' Γιουνάιτεντ με Τότεναμ για Μπέινς
Νέα βελτιωμένη πρόταση που θα περιλαμβάνει και τον Αντόνιο Βαλέντσια ως έμψυχο αντάλλαγμα ετοιμάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Λέιτον Μπέινς, την περίπτωση του οποίου παρακολουθεί και η Τότεναμ.

Ένας από τους καλύτερους παίκτες της Premier League είναι σταθερά ο Λέιτον Μπέινς τα τελευταία χρόνια και γι'  αυτό κατά καιρούς έχει βρεθεί στο στόχαστρο αρκετών ομάδων.

Ωστόσο, από το καλοκαίρι το πιο σοβαρό ενδιαφέρον είναι αυτό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ελέω Ντέιβιντ Μόγιες.

Ο Σκωτσέζος, ο οποίος τον γνωρίζει πολύ καλά από τη θητεία του στην Έβερτον, έκανε ό,τι μπορούσε για να τον αποκτήσει, αλλά τα ζαχαρωτά απέρριψαν τις προτάσεις που δέχτηκαν παραχωρώντας μόνο τον Μαρουάν Φελαϊνί.

Δημοσίευμα, όμως, της "Daily Mail" αναφέρει πως οι "κόκκινοι διάβολοι" αναμένεται να επιστρέψουν τον Ιανουάριο προσφέροντας 15 εκατομμύρια λίρες συν τον Αντόνιο Βαλένσια.

Ωστόσο, δεν είναι οι μόνοι που πιθανότατα θα κάνουν κίνηση για τον Άγγλο διεθνή, ο οποίος αρέσει και στον Αντρέ Βίλας Μπόας. Στην Τότεναμ θεωρείται ειλημμένη απόφαση η απόκτηση αριστερού μπακ και παρόλο που ως τώρα τα περισσότερα δημοσιεύματα ανέφεραν πως πρώτος στόχος είναι ο Φάμπιο Κοεντράο, φαίνεται πως στη λίστα του Πορτογάλου είναι και ο 28χρονος παίκτης της Έβερτον.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ