2012-04-10 03:23:05
Φωτογραφία για Αναγνώστης απαντά στο Απορία αναγνώστριας: Ποιον να ψηφίσω;
Η απάντηση σ’ αυτό το δίλλημα για μένα τουλάχιστον είναι πολύ εύκολη και απλή και χωρίς κανέναν ενδοιασμό θα εφαρμόσω αυτά που θα σας προτείνω παρακάτω την στιγμή της κάλπης (αναφορά στο θέμα http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/04/blog-post_4716.html).

ΠΡΩΤΟΝ- σβήνουμε Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ δεδομένου ότι οι επιλογές και η πολιτική τους μας οδήγησαν στο σημερινό αδιέξοδο και δεν φτάνει μόνο αυτό αλλά ζητιάνε να τους δώσουμε αυτοδυναμία ώστε να μας θάψουν χίλια χρόνια ακόμα στην άβυσσο. Και όπως είμαι σίγουρος ότι ούτε καν θα με απασχολήσουν αυτά τα δυο αποκόμματα έτσι είμαι σίγουρος και για το ότι με δουλεύουν ταΐζοντας μου προεκλογικές φούσκες που η λογική λέει ότι ούτε ένα ελάχιστο απ αυτές δεν θα τηρήσουν αφού ξέρω ότι οι δυο τους έχουν συνυπογράψει την προδοτική συμφωνία του ξεπουλήματος της Ελλάδας και των Ελλήνων όπως προβλέπει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια το 2ο μνημόνιο.


ΔΕΥΤΕΡΟΝ- Φτιάχνουμε μια ονομαστική λίστα με τα ονόματα όλων των υπολοίπων

βουλευτών εκτός ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που μπορεί μεν να μην συγκυβερνούν αλλά με την ψήφο τους έχουν κατά καιρούς στηρίξει το μνημόνιο και τα συμφέροντα της Τρόικας και των ξένων τραπεζιτών.

Εξυπακούεται ότι σε όποιο ψηφοδέλτιο συναντήσουμε τα ονόματα τους το διαγράφουμε χωρίς δεύτερη σκέψη.

ΤΡΙΤΟΝ- στην παραπάνω λίστα προσθέτουμε και τα ονόματα όλων των υπολοίπων βουλευτών

της σημερινής βουλής έστω κι αν είναι αντιμνημονιακοί διότι ενώ θα μπορούσαν να μην συμμετέχουν καθόλου σ’ αυτό το τσίρκο και τις γελοίες και αντισυνταγματικές του διαδικασίες όπως καταγγέλλουν, αντιθέτως με την πρακτική και την παρουσία τους, του δίνουν νομιμοποιητικό μανδύα και άλλοθι κοινοβουλευτισμού. Ωραία λοιπόν τους διέγραψα όλους... και τι ψηφίζω; Μα είναι Ήλιου φαεινότερων... Ρίχνω στην κάλπη το ψηφοδέλτιο που είναι πιο κοντά στα πολιτικά μου πιστεύω και συγχρόνως δεν περιλαμβάνει κανέναν από αυτούς που εμφανίζονται στην παραπάνω λίστα.

Έτσι θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο ότι δεν θα πάει η ψήφος μου χαμένη, ούτε προς ενίσχυση-λόγω εκλογικού νομού- των 2 πρώτων κόμματων σε περίπτωση άκυρου η λευκού, αλλά συγχρόνως θα δώσω την δυνατότητα να με εκπροσωπήσουν άνθρωποι άσχετοι με τα πολιτικά τζάκια τα κατεστημένα και τις παρέες. Μέχρι τώρα είδαμε που μας οδήγησε η εμπειρία των

πολύπειρων πολιτικών, ας δώσουμε και μια ευκαιρία στους άπειρους που μπορεί να κάνουν και λάθη αλλά που δεν θα κάνουν λάθη συνειδητά και προς το συμφέρον τους.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ