2013-08-23 20:01:04
Φωτογραφία για Πάτρα: Έρευνα στην τοπική ΕΛ.ΑΣ. για τον αστυνομικό-«επαγγελματία φωτογράφο»
Μετά το σάλο που προκλήθηκε με το θέμα που... αποκάλυψε το Patrastimes.gr σχετικά με τον αστυνομικό ο οποίος φέρεται να εκβιάζει καταστηματάρχες για να παίρνει δουλειές σε διάφορες εκδηλώσεις ως «επαγγελματίας φωτογράφος», η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαϊας διέταξε έρευνα η οποία βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, για να διαπιστωθεί αν ευσταθούν οι καταγγελίες που έφτασαν στο Patrastimes.gr.

Η τοπική ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με πληροφορίες του Patrastimes.gr, έχουν αναθέσει σε συγκεκριμένους αξιωματικούς τη διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ, όπως αναφέρουν ανώτατες πηγές, ακόμα δεν έχει διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση καθώς, όπως τονίζουν, ακόμα δεν τους είναι γνωστό το όνομα του αστυνομικού που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Στο μεταξύ, από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε χθες το γεγονός από το Patrastimes.gr, όλο και περισσότερες πληροφορίες βγαίνουν στην επιφάνεια. Ο συγκεκριμένος αστυνομικός «φωτογράφος» φαίνεται ότι έχει απειλήσει ακόμα και τη ζωή συγκεκριμένου καταστηματάρχη όταν αυτός αρνήθηκε να του δώσει δουλειά ως «φωτογράφος».


Στις καταγγελίες αναφέρεται επίσης και μια γυναίκα αστυνομικός ως συνεργάτης του, η οποία υπηρετεί στο ίδιο Τμήμα με τον αστυνομικό-«φωτογράφο» και έχει απασχολήσει στο παρελθόν την υπηρεσία της .

Υπενθυμίζεται ότι όπως αποκάλυψε χθες το Patrastimes.gr, ο συγκεκριμένος αστυνομικός, αν και υπηρετεί σε εσωτερική υπηρεσία Αστυνομικού Τμήματος στα δυτικά της Πάτρας, παρουσιάζεται στους καταστηματάρχες, άλλοτε ως διοικητής και άλλοτε ως υποδιοικητής του συγκεκριμένου τμήματος και με εκβιαστικό τρόπο τους ζητά να τον βοηθήσουν και να τον προωθήσουν ως… επαγγελματία φωτογράφο.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο αστυνομικός τους ζητά, όχι και με τόσο κομψό τρόπο, να μεσολαβήσουν ώστε να τον συστήσουν για διάφορες εκδηλώσεις, ακόμα και γάμους και βαπτίσεις.

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ