2013-08-14 18:00:03
Φωτογραφία για Η ΑΛΛΗ... ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΤΟΡΕΣ! *PHOTOS*
Ο Μιγκέλ Τόρες είναι από τους παίκτες που έχει μεγάλη δραστηριότητα και εκτός γηπέδων, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με φιλανθρωπικές εκδηλώσεις αλλά έχει και αρκετές παρουσίες σε μεγάλα γκαλά.

Ο νέος αμυντικός του Ολυμπιακού έχει προσφέρει μέχρι τώρα σπουδαίο έργο με τις φιλανθρωπικές του ενέργειες, καθώς δίνει μεγάλο βάρος στο συγκεκριμένο τομέα και έχει βοηθήσει αρκετό κόσμο.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Τόρες έχει δώσει το «παρών» σε εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα και μάλιστα χαρακτηριστικό είναι πως είχε λάβει μέρος το 2010 σε μία σειρά εκδηλώσεων του ιδρύματος «Fundation Clinica Menorca», όπου είχε συμμετάσχει μαζί με αρκετούς αστέρες της Ρεάλ Μαδρίτης από το «παρών» και το παρελθόν. Μάλιστα είχαν δώσει και ορισμένα φιλικά ματς στα οποία είχαν συμμετάσχει και οι Λουίς Φίγκο, Ικέρ Κασίγιας, Φερνάντο Ιέρο και φυσικά ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Μιγκέλ Τόρες!

Παράλληλα, ο Ισπανός δεν έχει κρύψει σε δηλώσεις του ότι του αρέσει πολύ να... φωτογραφίζεται και μάλιστα έχει κάνει και το μοντέλο μαζί με τη γυναίκα του, Μαρία, για εταιρία ρούχων.

Σε συνέντευξή του πάντως έχει κάνει την εξής δήλωση: «Μου αρέσουν οι φωτογραφίσεις, αλλά τώρα είμαι ποδοσφαιριστής»!
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ