2013-07-11 12:11:03
Φωτογραφία για «Άρχισε η σφαγή και ο κανιβαλισμός στον στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα»
Η κατάθεση και η αναμενόμενη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου (πολυεργαλείο) από την κατοχική Κυβέρνηση με τα άρθρα 90 (κατάργηση θέσεων), 91 (κινητικότητα) και 103 (διαμόρφωση κατώτατου μισθού) στέλνουν στην ανεργία και την εξαθλίωση 15.000 οικογένειες.

Συγκεκριμένα, απολύουν 2224 σχολικούς φύλακες, 3500 Δημοτικούς αστυνομικούς, καταργούν 46 ειδικότητες καθηγητών Μέσης εκπαίδευσης και απολύουν 2.500 καθηγητές.

Ο μνημονιακός Πρωθυπουργός και οι υποστηρικτές του βάζουν οριστική ταφόπλακα στους τομείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Υγείας, Παιδείας και Κοινωνικής Πρόνοιας.

Η πρόταση των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ για πανεθνικό συλλαλητήριο είναι επίκαιρη όσο ποτέ.

Οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ σταθερά δίπλα στον ελληνικό λαό και τον Έλληνα πολίτη, υπερασπίζονται την κοινωνική συνοχή, πρόοδο και ανάπτυξη της πατρίδας μας.

Με κριτήριο πάντα την ειλικρίνεια και την ηθική την ερχόμενη εβδομάδα θα σας κοινοποιήσουμε ποιοι πολιτικοί αρχηγοί συμφωνούν και συμμετέχουν στο πανεθνικό συλλαλητήριο και ποιοι όχι, καθώς επίσης και τις θέσεις τους.


Οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ δηλώνουν ότι αυτή η πανεθνική διαμαρτυρία ενάντια στα μέτρα ήρθε η ώρα να πραγματοποιηθεί.

Η πρόταση των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ προς τους πολιτικούς αρχηγούς είναι συγκεκριμένη. Να συμφωνηθεί η ημέρα, η ώρα που σε όλες τις κεντρικές πλατείες των Δήμων όλης της Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί το πανεθνικό συλλαλητήριο, για να διαμαρτυρηθούμε ειρηνικά κρατώντας στο χέρι μας την ελληνική σημαία.

Ο πρόεδρος των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Μιχάλης Νικητάκης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο ΑΓΩΓΟΣ ΛΕΒΙΑΘΑΝ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο ΑΓΩΓΟΣ ΛΕΒΙΑΘΑΝ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ