2024-01-23 11:09:01
Φωτογραφία για Στέλιος Παρλιάρος: Αποφάσισα να μη συνεχίσω την τηλεόραση - Άρχισε να γίνεται...
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Στέλιος Παρλιάρος στην εκπομπή Happy Day και την Χριστιάνα Κοχλατζή. Ο γνωστός pastry chef αποκάλυψε τον λόγο που σταμάτησε την εκπομπή του μετά από 13 χρόνια, ενώ μίλησε και για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε και το τέλος της φιλίας ανάμεσα στην Μαρία Μπακοδήμου και τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

«Έκανα ένα μεγάλο μαγαζί και εκεί άρχισε η οικονομική καταστροφή. Ξεχρέωσα με πολλή δυσκολία, πολλή δουλειά, με οικονομική βοήθεια από φίλους. Μου έκοψαν το ρεύμα στη δουλειά και έψηνα τα γλυκά στον φούρνο του σπιτιού μου. Τα βλέπω τώρα αυτά και λέω με έκαναν καλύτερο» ανέφερε ο Στέλιος Παρλιάρος.

«Το τηλεοπτικό μου ξεκίνημα ήταν στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου. Μετά συνεργάστηκα με τον Αρναούτογλου. Τότε δεν μας βγήκε πολύ η χημεία, τώρα τον συμπαθώ και με συμπαθεί. Κάναμε πολύ παρέα με τον Φώτη και την Μαρία. Δεν είναι πλέον φίλοι. Δεν μπορώ να τους τα βρω, είναι πολύ προσωπικό τους θέμα» αποκάλυψε ο pastry chef.

«Μετά από 13 χρόνια σταμάτησα την καριέρα μου στην τηλεόραση. Αποφάσισα να μη συνεχίσω γιατί μετά από τόσα χρόνια ήθελα να έχω μια ωραία αισθητική στην εκπομπή, με χορηγούς που επέλεγα εγώ. Άρχισε να γίνεται σούπερ μάρκετ» αποκάλυψε ο Στέλιος Παρλιάρος.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ