2012-04-06 09:10:05
Φωτογραφία για ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Το ενδεχόμενο να μην διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, εξετάζει η Αστυνομία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "onsports.gr", μετά τα όσα συνέβησαν πρόσφατα στο ντέρμπι «αιωνίων», αλλά και όσα έγιναν στον περσινό τελικό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο έχουν βάλει σε σκέψεις την ΕΛ.ΑΣ. αναφορικά με την ασφάλεια που παρέχει το στάδιο αλλά και τις ελλείψεις που παρουσιάζει. Ηδη στην Αστυνομία σκέφτονται να προτείνουν στην ΕΠΟ να αλλάξει έδρα.

Σε κάθε περίπτωση Ομοσπονδία και Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα συζητήσουν για να βρεθεί η «χρυσή» τομή της έδρας του τελικού, που να σημειωθεί ότι η ΕΠΟ είχε αποφασίσει (αναφέρεται και στην προκήρυξη) να γίνει στο ΟΑΚΑ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ήδη έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις και σκέψεις για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα. Ένα μέτρο είναι η μείωση των εισιτηρίων. Η αστυνομία, πάντως, φοβάται ότι σε μια τέτοια περίπτωση, πολύ οπαδοί θα πάνε χωρίς εισιτήριο και θα προσπαθήσουν να μπουν και αν δεν τα καταφέρουν θα δημιουργήσουν ένταση.


Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, στην αστυνομία, φοβούνται το ενδεχόμενο ανάμεσα στους οπαδούς του Ατρομήτου να βρεθούν και οπαδοί άλλων ομάδων που θα θέλουν να βρεθούν απέναντι σε αυτούς του Ολυμπιακού, με αποκλειστικό στόχο την πρόκληση επεισοδίων. Όπως και να έχει, η ΕΠΟ που έχει ενημερωθεί για τους φόβους της αστυνομίας, θα πιέσει από την πλευρά της, προκειμένου το παιχνίδι να γίνει στο ΟΑΚΑ. Οι πιθανότητες είναι, πάντως, μοιρασμένες.

Αν και την έδρα ακόμα δεν την έχει ορίσει η Ομοσπονδία, την ημερομηνία την βρήκε, καθώς σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα, στο σημερινό ΔΣ θα ληφθεί απόφαση να γίνει ο τελικός στις 25 Απριλίου. olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ