2012-04-06 09:08:08
Φωτογραφία για Οι υπουργικές βελτιώσεις πιο επικίνδυνες από τις τροπολογίες!!Οι υπουργικές βελτιώσεις πιο επικίνδυνες από τις τροπολογίες!!
Στις σωστές του διαστάσεις έθεσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Καρτάλης το κόψε ράψε των Υπουργών στα τελευταία νομοσχέδια προειδοποιώντας... ότι οι νομοτεχνικές βελτιώσεις είναι πιο… επικίνδυνες από τις τροπολογίες.

Παρεμβαίνοντας στη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Ανάπτυξης έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου υποστηρίζοντας ότι τα πολυσέλιδα πακέτα νομοτεχνικών βελτιώσεων που κατατέθηκαν σωρηδόν τις τελευταίες ημέρες, υποκρύπτουν αλλαγή πνεύματος του ίδιου του άρθρου στο οποίο ενσωματώθηκαν.

Προς αυτή την κατεύθυνση μάλιστα ανέφερε την βελτίωση που έκανε ο Υπουργός προκειμένου οι ζυθοποιίες να μπορούν να παράγουν παράλληλα αναψυκτικά και εμφιαλωμένα νερά. Χαρακτήρισε την …με αμφίδρομη ισχύ ρύθμιση, ατελή υπενθυμίζοντας ότι δεν ήταν στο αρχικό νομοσχέδιο αλλά εμφανίστηκε μεταξύ της α’ και της β’ ανάγνωσης.

Εξέφρασε μάλιστα την άποψη ότι θα έπρεπε να λειτουργεί και αμφίδρομα, δηλαδή οι εταιρείες που δραστηριοποιούντα στα αναψυκτικά να μπορούν να παράξουν και μπύρες. Κριτική για αυτή τη ρύθμιση άσκησε και ο βουλευτής της ΝΔ Κωστής Χατζηγάκης ζητώντας από τον Υπουργό να την ξαναδεί, πλην όμως, ψηφίστηκε κανονικά.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ