2013-06-01 11:49:05
Φωτογραφία για Η ΔΕΗ θα στέλνει στην εφορία το ανεξόφλητο ΕΕΤΗΔΕ 2012
Στις εφορίες θα στέλνει η ΔΕΗ από τα τέλη Ιουνίου τα στοιχεία των καταναλωτών που δεν έχουν εξοφλήσει το περυσινό τέλος ακινήτων, όπως επισημαίνει η επιχείρηση σε ανακοίνωσή της... Και αυτό διότι την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου θα ξεκινήσει η έκδοση λογαριασμών που θα περιλαμβάνουν το τέλος ακινήτων του 2013.

Η εκκαθάριση των ανεξόφλητων λογαριασμών του 2012 θα γίνει το Σάββατο 22 Ιουνίου και αυτό πρακτικά σημαίνει ότι από την επόμενη ημέρα όσοι πολίτες δεν έχουν πληρώσει κάποια από τις δόσεις του ΕΕΤΗΔΕ του 2012 θα πρέπει να το κάνουν πλέον αποκλειστικά στις εφορίες και όχι εξοφλώντας το λογαριασμό της ΔΕΗ. Αυτό εγκυμονεί τον κίνδυνο να διπλοπληρώσουν τα χρέη τους οι καταναλωτές και να μπουν σε γραφειοκρατικές περιπέτειες.

Αν κάποιος πελάτης εξοφλήσει εκπρόθεσμα (μετά την 22α Ιουνίου 2013) λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος που περιλαμβάνει ΕΕΤΗΔΕ 2012, το ποσό που θα έχει καταβληθεί για το ΕΕΤΗΔΕ θα πιστωθεί στον επόμενο λογαριασμό που θα εκδοθεί μετά την 22α Ιουνίου 2013 και θα εμφανίζεται σε διακριτό σημείο. Η οφειλή του θα έχει μεταφερθεί στην εφορία, όμως η ΔΕΗ θα έχει κρατήσει τα χρήματα.

Για να πάρει πίσω τα λεφτά του νωρίτερα, ο καταναλωτής θα πρέπει να πάει σε κατάστημα της ΔΕΗ με την ταυτότητά του και έναν πρόσφατο λογαριασμό, ώστε να εισπράξει το ποσό.
express.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Να μην οπλοφορεί κανείς
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Να μην οπλοφορεί κανείς
Φεστιβάλ...τσίρκουλου
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Φεστιβάλ...τσίρκουλου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ