2013-05-31 12:00:15
Φωτογραφία για ΦΟΥΛΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ 2-0 ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
Ο Ολυμπιακός δίνει σήμερα (18:15, ΝΕΤ) στο ΣΕΦ το δεύτερο παιχνίδι της σειράς με το Ρέθυμνο και θέλει να κάνει το 2ο… βήμα, ώστε να μεταβεί τη Δευτέρα στην πόλη της Κρήτης για να σφραγίσει την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει να δει συγκέντρωση και διάρκεια από τους παίκτες του στο συγκεκριμένο αγώνα, αφού η σειρά των play offs είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να προετοιμάσουν κατάλληλα τους πρωταθλητές Ευρώπης για το... repeat και στην Α1 Μπάσκετ.

Ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, αναμένεται να πάρει και σήμερα χρόνο συμμετοχής, ενώ ο Έλληνας τεχνικός των ερυθρόλευκων θα αφήσει περισσότερη ώρα στο παρκέ και τον Γκιόργκι Σερμαντίνι ώστε να βρει κι αυτός ρυθμό.

Τα προβλήματα πάντως δεν λένε να εγκαταλείψουν τον Γιώργο Μπαρτζώκα, αφού, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ο Στράτος Περπέρογλου ταλαιπωρείται από μία κάκωση στο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού. Δεν ακολούθησε το πρόγραμμα προπόνησης της υπόλοιπης ομάδας και όπως είναι αμφίβολος για το 2ο ματς. Από κει και πέρα, καλύτερα είναι ο Δημήτρης Κατσίβελης, ο οποίος έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και είναι στην κρίση του τεχνικού επιτελείου το αν θα βρίσκεται στην 12άδα.


Οι ερυθρόλευκοι στο ΣΕΦ θέλουν να φτάσουν τις οκτώ νίκες σε ισάριθμα ματς κόντρα στο Ρέθυμνο. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους στοχεύουν σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρόσωπό, αν και ο προπονητής της ομάδας, Θανάσης Γιαπλές, παραδέχτηκε πως ήδη το μυαλό ταξιδεύει στους μικρούς τελικούς.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Καρακατσούνης, Φούφης και Ταβουλαρέας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ