2013-05-15 20:26:03
Φωτογραφία για 5 λάθη ομορφιάς που ξενερώνουν τους άντρες!
Οι γυναίκες μπορεί να έχουν πολλούς τρόπους για να “ρίξουν” έναν άντρα στα δίχτυα τους αλλά κάποιες στιγμές το παρακάνουν. Καλό θα είναι να μην υπερβάλλεις στα θέματα ομορφιάς γιατί το μόνο που μπορείς να πετύχεις είναι να... γίνεις περίγελος. Ας δούμε 5 πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις. Όχι τίποτα άλλο αλλά θα ξενερώσει και μετά θα μου κλαίγεσαι!

1. Μην χρησιμοποιείς κρέμες μαυρίσματος και υπερβολικό solarium για extra μαύρισμα.

Τώρα που έρχεται το καλοκαίρι όλες έχουμε την λόξα του μαυρίσματος. Στους άντρες αρέσει αρκετά το ηλιοκαμμένο κορμί. Όχι όμως το καρβουνιασμένο. Ροδοκοκιννισμένη θέλουν να σε δουν χρυσή μου, όχι κάρβουνο. Προσοχή στην έκθεση στον ήλιο, στα προϊόντα που μαυρίζουν και στο υπερβολικό solarium.

2. Μην φτιάχνεις υπερβολικά τα μαλλιά σου.

Μην χρησιμοποιείς τόνους λακ και αφρό για κάνεις ένα ωραίο styling στα μαλλιά σου. Αυτό μπορεί να γίνει σε μια ιδιαίτερη περίσταση, σε κάποιο event. Όχι όμως για να πας καφέ με την κολλητή σου. Η υπερβολή είναι αδερφή του κιτς. Και είμαι σίγουρη πως εσύ δεν θέλεις τέτοιες συγγένειες γιατί είσαι κορίτσι με γούστο. Μην ξενερώνεις τον άντρα σου για τρίχες 3. Μην είσαι ψεύτικη


Μην χρησιμοποιείς συνεχώς τρέσες, σουτιέν με μεγάλη ενίσχυση, υπερβολικό μακιγιάζ κ.α. Γενικά όλα αυτά σε κάνουν να φαίνεσαι ψεύτικη. Μπορεί αρχικά να είσαι ελκυστική για κάποιους αλλά σίγουρα με μια δεύτερη ματιά θα φανείς φτηνή!

4. Μην προτιμάς το πολύ πρόστυχο ντύσιμο

Όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως εύστοχα: Μπορεί αρχικά να είσαι ελκυστική για κάποιους αλλά σίγουρα με μια δεύτερη ματιά θα φανείς φτηνή! Το ντύσιμο σε αντιπροσωπεύει. Σίγουρα θα υπάρχουν πολλοί άντρες που θα σε προσέξουν όντως πρόστυχα ντυμένη αλλά μην πέσεις στην παγίδα. Στο τέλος μόνο εσύ θα βγεις χαμένη. Θα πρέπει να επιλέγεις με σύνεση τι ρούχα θα φορέσεις. Δεν είπαμε να βάλεις ράσο αλλά όχι και την ζώνη για φούστα!

5. Μην είσαι εντελώς απεριποίητη αλλά ούτε και Beauty Freak

Γενικά δεν θεωρώ πως πρέπει να υπερφτιαχνόμαστε όλη μέρα. Είμαστε όμορφες γιατί είμαστε μέρος της φύσης και η φύση είναι όμορφη. Το να μην είσαι όλη μέρα μπροστά από έναν καθρέφτη απέχει αρκετά από το να μην θυμάσαι πως είσαι στο πρόσωπο. Καλό θα είναι γενικά να είσαι σε μια μέση κατάσταση. Καλό θα είναι να ξέρεις πως τα βασικά του μακιγιάζ αλλά επίσης καλό θα είναι να “τολμάς” να ξεμυτίσεις από το σπίτι ακόμη και αν δεν έχεις μαζί σου τα καλλυντικά σου. Έτσι ο άντρας και θα έχει μια περιποιημένη γυναίκα δίπλα του και δεν θα είναι “τρελή” με το θέμα των καλλυντικών. Και αυτός ο συνδυασμός πίστεψέ με τους αρέσει πολύ!

beautystars.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ