2013-05-15 20:20:37
Φωτογραφία για Πάτρα: Mεγάλη ανοιχτή συναυλία με τον Νίκο Βέρτη
Στην Πάτρα θα βρεθεί ένας από τους πιο συμπαθείς και σεμνούς νέους λαϊκούς τραγουδιστές, ο Νίκος Βέρτης, στο πλαίσιο της εκτενούς μουσικής περιοδείας που θα πραγματοποιήσει φέτος το καλοκαίρι για τα 10 χρόνια του στην δισκογραφία.

Ο 1ος σταθμός θα είναι η Πάτρα και συγκεκριμένα ο χώρος του λιμανιού, την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013.

Ο Νίκος Βέρτης έχει γεννηθεί στις 21 Αυγούστου του 1976 στην Χόρινχεμ, στην Ολλανδία. Σε ηλικία 6 ετών ήρθε με την οικογένεια του στη Θεσσαλονίκη και γράφτηκε σε μουσική σχολή. Έμεινε εκεί μέχρι τα 16 του και γύρισε και πάλι στην Ολλανδία όπου σπούδασε για 2 χρόνια σε Τεχνικό Λύκειο. Επέστρεψε στην Ελλάδα για να εκπληρώσει τη στρατιωτική του θητεία και γνώρισε τον Δημήτρη Δέκο, ο οποίος εργαζόταν σε κέντρο της επαρχίας, ο οποίος και τον προέτρεψε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι.

Αρχικά ο Νίκος Βέρτης εμφανίστηκε σε διάφορα νυχτερινά κέντρα στη Βόρεια Ελλάδα, έως ότου ηχογράφησε τον πρώτο του δίσκο με τίτλο «Πολύ απότομα βραδιάζει», όπου τη μουσική του ομώνυμου τραγουδιού που έγινε και μεγάλη επιτυχία, έχει γράψει ο ίδιος. Κατεβαίνοντας στην Αθήνα συνεργάστηκε με την Πέγκυ Ζήνα αλλά και πολλούς ακόμα καλλιτέχνες.


Είναι η 1η φορά που ο Νίκος Βέρτης θα κάνει μία τέτοια περιοδεία ανά την Ελλάδα με το πρόγραμμα του να περιλαμβάνει πάνω από 12 μεγάλες ανοιχτές συναυλίες.

Αφορμή επίσης για την περιοδεία του είναι και ο ολοκαίνουριος δίσκος του με τίτλο «Προτάσεις» που ήδη κυκλοφορεί στα δισκοπωλεία όλης της χώρας. Μαζί του ο Νίκος Βέρτης θα έχει ένα μουσικό και τεχνικό επιτελείο 22 ατόμων.

Εκτός από την Πάτρα στις 14 Ιουνίου 2013, προγραμματίζει να εμφανιστεί στα Ιωάννινα στις 21/6, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης στις 28/8 και σε πολλές άλλες πόλεις.

Από τα πιο ωραία και αγαπημένα κομμάτια του γοητευτικού και χαμηλών τόνων καλλιτέχνη, είναι το «Αν είσαι ένα αστέρι», το «Θύμωσε απόψε η καρδιά» και το «Δεν με σκέφτεσαι».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ