2013-05-15 20:25:03
Φωτογραφία για Tο δράμα συνεχίζεται... - Τις απήγαγε, τις έκανε σκλάβες του σεξ και θα δηλώσει και αθώος!
Μπορεί να κατηγορείται για την απαγωγή και το βιασμό τριών γυναικών, τις οποίες κρατούσε φυλακισμένες στο σπίτι του επί μια δεκαετία, ωστόσο ο Αριέλ Κάστρο, το τέρας του Κλίβελαντ, σκοπεύει να δηλώσει «αθώος» στο δικαστήριο.

Σύμφωνα με το δικηγόρο του, μάλιστα, ο 52χρονος Κάστρο «δεν είναι τέρας και δε θα έπρεπε να δαιμονοποιείται».

Μιλώντας στο AFP, ο συνήγορος υπεράσπισης, Τζέι Σκλάτσετ, συμπλήρωσε ότι η αθωότητα του πελάτη του θα αποκαλυφθεί σύντομα βάσει στοιχείων.

Δεύτερος συνήγορος, ο Κρεγκ Γουέιντραμπ, μιλώντας στο δίκτυο WKYC-TV έκανε λόγο για «βαθιά αγάπη» του Κάστρο προς το εξάχρονο κοριτσάκι, το οποίο απέκτησε, βιάζοντας την 27χρονη Αμάντα Μπέρι, μια εκ των τριών απαχθεισών.

Είναι απορίας άξιο, βέβαια, πως σκοπεύουν οι δικηγόροι του 52χρονου να τον υπερασπιστούν και να υποστηρίξουν ότι δεν είναι ένοχος, την ώρα που οι τρεις γυναίκες απήχθησαν και βασανίστηκαν επανειλημμένως από τον ίδιο.

Την ίδια ώρα, η Τζίνα ΝτεΤζίζους και η Μισέλ Νάιτ βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική και σωματική κατάσταση, έπειτα από τη βία που ασκούσε πάνω τους ο Κάστρο.

Δεν είναι τυχαίο ότι δεν έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες των δύο γυναικών, καθώς, σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο, είναι εμφανώς ταλαιπωρημένες, ενώ, όπως υποστηρίζουν ψυχίατροι, και τα τρία θύματα πρέπει να προστατευθούν από τα media.

Παράλληλα, οι εισαγγελείς του Οχάιο αναμένεται να ζητήσουν την επιβολή βαρύτερης ποινής, κατηγορώντας τον Κάστρο για απόπειρα ανθρωποκτονίας, που θα μπορούσε να τον οδηγήσει στη θανατική ποινή.

Προς το παρόν κατηγορείται για τέσσερις απαγωγές, μαζί με την μικρή Τζόσλιν, η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στο σπίτι του και για τους βιασμούς των τριών γυναικών.

Πηγή: protothema
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ