2013-04-11 12:15:09
Φωτογραφία για ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ Ο ΜΙΤΣΕΛ...
Οι πιο μεγάλοι προβληματισμοί του Μίτσελ για το ντέρμπι έχουν να κάνουν με τον χώρο του κέντρου. Ποιοι είναι οι υποψήφιοι και τι έλεγε την Τετάρτη ο Ισπανός.

Ο Μίτσελ συνεχίζει να μην δείχνει ενδεκάδα στις προπονήσεις, ανακατεύοντας την... τράπουλα όμως έχει ήδη κάνει κάποιες σκέψεις για την Κυριακή. Υπάρχει το ενδεχόμενο να μην προχωρήσει σε καμία αλλαγή (συγκριτικά με τον αγώνα με τον Πλατανιά στο γήπεδο Περιβολίων) αναφορικά με τον τερματοφύλακά του και την αμυντική γραμμή και οι όποιες τροποποιήσεις του να έχουν να κάνουν με το κέντρο, τα άκρα και την επίθεση. Σε περίπτωση πάντως που ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι 100% έτοιμος καλώς εχόντων των πραγμάτων θα πάρει την μία θέση στα στόπερ.

Για τον άξονα υπάρχουν οι Φέισα, Μανιάτης, Γκρέκο, Μασάντο και φυσικά ο Ιμπαγάσα. Στο... κόλπο είναι ακόμα και ο Φουστέρ. Με τον απόλυτα έτοιμο Μανιάτη και τον Φέισα σε καλή κατάσταση φαίνεται πως κλείνουν δύο θέσεις και μένει μία ακόμα ανοιχτή. Για τα άκρα προβάδισμα έχει ο Αμπντούν και ενώ λογικά θα επανέλθει στο άλλο άκρο ο Βλαχοδήμος -αν και υπάρχει και το σενάριο για τον Φουστέρ- ενώ ο Τζιμπούρ είναι φαβορί για βασικός φορ αν και υπάρχουν σκέψεις και για τον Μήτρογλου.


Την Τετάρτη πάντως ο Ισπανός στεκόταν ιδιαίτερα στην τακτική και στο να κρατούν όπως πρέπει οι παίκτες του τις θέσεις τους στο γήπεδο. «Ένας παίκτης πρέπει πάντα να ξέρει τον ρόλο του και την θέση του. Να κρατάει σωστά τακτικά και όχι μόνο την θέση του και να κινείται και να λειτουργεί όπως πρέπει μέσα στο γήπεδο. Για εμάς είναι ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι αυτό με τον Παναθηναϊκό και οφείλουμε να παρουσιαστούμε σε πολύ καλή ημέρα», σχολίαζε ο Μίτσελ που... πονοκεφαλιάζει ακόμα για το βασικό σχήμα της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ