2013-04-11 12:09:29
Φωτογραφία για ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΕΜΑΤΗ... ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Για περισσότερες από 3 ώρες συνεδρίασε το απόγευμα της Τετάρτης το Δ.Σ. του Βετεράνων του Ολυμπιακού για την εκδήλωση της 17ης Απριλίου που ετοιμάζει και η οποία θα είναι γεμάτη βραβεύσεις.

Για τις 17 Απριλίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7 το απόγευμα, ορίστηκε στο V' Ammos του γηπέδου Καραϊσκάκη η μεγάλη τιμητική εκδήλωση των Βετεράνων του Ολυμπιακού. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική ερυθρόλευκη βραδιά, στην οποία θα τιμηθούν οι παλιοί πρόεδροι της ομάδας, Νίκος Γουλανδρής (σ.σ. θα παραστεί η οικογένειά του), Σταύρος Νταϊφάς και Σωκράτης Κόκκαλης ενώ θα βραβευθεί και ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τους παλαίμαχους να έχουν ετοιμάσει και σούπερ εκπλήξεις.

Επιπλέον στο περιθώριο της εκδήλωσης -που αναμένεται να δώσουν το παρών περίπου 400 άτομα- θα τιμηθεί και ο Μίτσελ και όλη η ομάδα ποδοσφαίρου για το 40ό φετινό πρωτάθλημα. Εκτός των άλλων το Δ.Σ. των παλαιμάχων των Πειραιωτών συνεδρίασε την Τετάρτη από τις 4 το απόγευμα μέχρι και λίγο πριν τις 8 και για άλλα θέματα. Αρχικά οριστικοποιήθηκε πως το νέο μέλος του διοικητικού συμβουλίου θα είναι ο Κώστας Αρζένης στην θέση του εκλιπόντος Στέλιου Μπέση.


Το Δ.Σ. που συνεδρίασε υπό τον πρόεδρο Γιώργο Δαρίβα, τον Γενικό Γραμματέα Αντώνη Γλύκα και τα μέλη Θανάση Αγγελή, Αντώνη Τζανετουλάκο, Χρήστο Καλτσά, Σωτήρη Γκαβέζο, Νίκο Μαργιόλη, Αλέκο Κτενά και Γιώργο Κοτάκη ασχολήθηκε και με αρκετά άλλα ζητήματα. Θα συνεδριάσει βέβαια και πάλι την προσεχή Δευτέρα στις 4 το απόγευμα κυρίως για τεθούν επί τάπητος τα οργανωτικά θέματα της βραδιάς της 17ης Απριλίου.

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού, που ως γνωστόν αποτελεί εκ των ιδρυτικών μελών της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (μαζί με ομάδες όπως οι Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Ρέιντζερς και Ντιναμό) στην οποία προεδρεύει από τον Γενάρη ο παλαίμαχος μεγάλος άσος της Γιουβέντους και της Εθνικής Ιταλίας, Αντόνιο Καμπρίνι, προχωρά και το ζήτημα της διεξαγωγής αγώνα με τους αθλητικούς ρεπόρτερ. Πρόκειται για παιχνίδι που θα γίνει μετά την φιέστα της 21ης Απριλίου.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα οριστεί σε συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός το πότε θα παίξουν οι παλαίμαχοι με τους αθλητικούς συντάκτες. Στο εν λόγω παιχνίδι μάλιστα οι βετεράνοι του Ολυμπιακού θα φορούν την φανέλα με τα τέσσερα αστέρια και το νούμερο 40, όσοι και οι τίτλοι των πρωταθλητών Ελλάδας. Εκτός των άλλων συζητήθηκαν λεπτομέρειες για το καθιερωμένο ματς της Μεγάλης Παρασκευής (Βραδυποριακός - Ταλαιπωριακός). Επιπροσθέτως οι παλαίμαχοι ασχολήθηκαν εκτενώς και με τα παιχνίδια φιλανθρωπικού χαρακτήρα που θα δώσουν.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής: 1 και 2 Ιουνίου στην Ερέτρια, 10 Ιουνίου στο Αιγάλεω (προς τιμήν του Μπάμπη Σταυρόπουλου και ενώ θα προηγηθεί αγώνας του ΠΣΑΠ με ομάδα των Ενώσεων της Αθήνας και του Πειραιά), 29 και 30 Ιουνίου στην Πρέβεζα και 13 και 14 Ιουλίου στο Γύθειο. Επίσης αναζητώνται ημερομηνίες για τις δεκάδες προτάσεις που υπάρχουν για διεξαγωγή αγώνων. Ανάμεσα στα άλλα υπάρχουν προτάσεις από τον Ορχομενό, το Γαλαξίδι, τον Πανιώνιο, τα Φάρσαλα, το Ρίο, την Λευκάδα, τη Νάξο, τον Βόλο, την Μήλο, την Καβάλα και την Μυτιλήνη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ