2013-03-21 13:30:08
Φωτογραφία για ΜΠΙΓΙΟΝΣΕ Η δίαιτα που ακολούθησε για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης
Μέσα σε τρεις μόλις μήνες η διάσημη τραγουδίστρια κατάφερε να χάσει 27 ολόκληρα κιλά!

"Δεν είχα πολύ χρόνο να χάσω τα κιλά της εγκυμοσύνης γιατί αφότου γέννησα είχα κανονίσει ένα σόου" δήλωσε η Μπιγιονσέ (Beyonce) σε πρόσφατη συνέντευξή της στην αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού Shape, όπου και αποκάλυψε τη δίαιτα που ακολούθησε.

Η Queen B έφερε στον κόσμο τη μονάκριβη κορούλα της, Μπλου Άιβι (Blue Ivy), τον Ιανουάριο του 2012.

"Έκανα μια δίαιτα που επέτρεπε να τρώω πολύ λίγες θερμίδες. Έμεινα μακριά από κόκκινο κρέας και έτρωγα πολύ ψάρι, το οποίο αντικατέστησε τα ζυμαρικά" εξήγησε η 31χρονη σταρ και μίλησε για το τι περιελάμβανε το πρόγραμμά της: "Πάντα έτρωγα πρωινό, όπως ασπράδια αυγών, ένα smoothie λαχανικών, ή ολικής αλέσεως δημητριακά με γάλα χαμηλών λιπαρών. Για μεσημεριανό και βραδινό, κατανάλωνα ψάρι και λαχανικά".

Ωστόσο τώρα δηλώνει πως της αρέσει να κακομαθαίνει τον εαυτό της και παρά το γεγονός ότι ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή, φροντίζει κάθε Κυριακή να τρώει ό,τι θέλει.

"Συνήθως επιλέγω πίτσα, που είναι η αγαπημένη μου απόλαυση" αποκάλυψε η Μπιγιονσέ και συμβούλευσε τις θαυμάστριές της: "Δεν μπορούν όλοι να είναι ίδιοι. Να είστε υγιείς, να προσέχετε τον εαυτό σας και να είστε ευτυχισμένες με το σώμα σας".
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ