2013-03-21 13:30:06
Φωτογραφία για Opel Meriva, το πρώτο αυτοκίνητο με ενσωματωμένο εργονομικό σύστημα πιστοποιημένο από το AGR
Το Opel Meriva είναι ένα ακόμα αυτοκίνητο που προστατεύει την πλάτη από τις κακουχίες. Είναι το πρώτο και μέχρι σήμερα το μοναδικό αυτοκίνητο με ολοκληρωμένο εργονομικό σύστημα πιστοποιημένο από τους ειδικούς πλάτης του AGR. Περιλαμβάνει εργονομικά καθίσματα, επαναστατικές πόρτες FlexDoors, σύστημα πίσω καθισμάτων FlexSpace και προαιρετικό σύστημα μεταφοράς ποδηλάτου FlexFix. 

Οι ειδικοί του AGR εκθείασαν τη φιλοσοφία FlexDoors με το καινοτόμο σύστημα πίσω θυρών με μεντεσέδες πίσω, διευκολύνει την είσοδο/έξοδο των πίσω επιβατών. Δεν χρειάζεται περιστροφή της σπονδυλικής στήλης ή κάποια άλλη άβολη κίνηση. Οι περισσότεροι επιβάτες κρατιούνται διαισθητικά από την κολόνα Β για ευκολία κινήσεων. Και οι τέσσερις πόρτες έχουν φαρδύ άνοιγμα 84 μοιρών, πολύ μεγαλύτερο του μέσου όρου.

Με τη στάνταρ, ευφυή φιλοσοφία πίσω καθισμάτων FlexSpace, η διάταξη της καμπίνας γρήγορα και εύκολα μεταμορφώνεται από πενταθέσια σε τετραθέσια, τριθέσια ή διθέσια χωρίς την αφαίρεση καθισμάτων – ένα στοιχείο κοινό με του προηγμένου Flex7 του ZafiraTourer. Η εσωτερική διάταξη αλλάζει εύκολα καθώς τα καθίσματα μετακινούνται ομαλά στις θέσεις τους και η όλη διαδικασία είναι εξαιρετικά πρακτική. Σύμφωνα με το AGR, αυτό ωφελεί ιδιαίτερα το κάτω τμήμα της πλάτης. Ο συνδυασμός όλων αυτών των συστημάτων κάνει το Meriva ένα αυτοκίνητο ‘φιλικό προς την πλάτη’ με σαφή υπεροχή έναντι του ανταγωνισμού.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ