2013-03-21 13:28:09
Φωτογραφία για ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΣΑΚΕ ΜΕ «ΥΔΡΟΓΕΙΟ»
Χορηγική συμφωνία με την ασφαλιστική εταιρεία «Υδρόγειος» υπέγραψε ο ΕΣΑΚΕ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το ".sport-fm.gr".

Με αργά αλλά σταθερά βήματα ο ΕΣΑΚΕ αυξάνει τις «συμμαχίες» του. Η διοργανώτρια αρχή της Α1 ανακοίνωσε τη χορηγική συμφωνία της με την ασφαλιστική εταιρεία «Υδρόγειος».

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι η συνεργασία μας με μια μεγάλη εταιρία όπως η ‘Υδρόγειος’, η οποία διαθέτει όραμα και δυναμική, θα διαδραματίζει καταλυτικό ρόλο στην προσπάθεια εκσυγχρονισμού του ΕΣΑΚΕ και του ελληνικού επαγγελματικού μπάσκετ γενικότερα», δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης.

«Είμαστε ευτυχείς που συμμετέχουμε και στηρίζουμε το εθνικό άθλημα των Ελλήνων, το οποίο προάγει το «ευ αγωνίζεσθε» και ωθεί τα νέα παιδιά στον χώρο του αθλητισμού», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της «Υδρογείου» Παύλος Κασκαρέλης.

Η Υδρόγειος, που γιορτάζει φέτος 40 χρόνια παρουσίας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά και δέκα χρόνια στην Κυπριακή, συγκαταλέγεται στις πέντε μεγαλύτερες εταιρείες γενικών ασφαλίσεων, διαθέτοντας 500.000 πελάτες σε Ελλάδα και Κύπρο και 2.000 ασφαλιστές.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ