2013-03-11 14:11:03
Φωτογραφία για Θέμα ημερών η ανακοίνωση του νέου προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ
Εντός των επομένων ημερών αναμένεται να ανακοινωθεί το όνομα του νέου προέδρου του Ταμείου Αξιοποίησης της ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ). Στελέχη του υπουργείου Οικονομικών άφηναν ανοικτό το ενδεχόμενο η ανακοίνωση να γίνει ακόμη και σήμερα Δευτέρα, ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου μιλώντας στο ΒΗΜΑFM 99,5 δεν προσδιόρισε επακριβώς την ανακοίνωση.

Πληροφορίες αναφέρουν πως επικρατέστερος υποψήφιος φέρεται να είναι ο Γιάννης Εμίρης, ο σημερινός διευθύνων συμβούλου του ΤΑΙΠΕΔ.

Ο κ. Κεδίκογλου διαβεβαίωσε ότι η αλλαγή στην κορυφή του ΤΑΙΠΕΔ, μετά την αιφνιδιαστική παραίτηση του κ. Τ. Αθανασόπουλου, στον απόηχο άσκησης ποινικής δίωξης για αποφάσεις του Δ.Σ. της ΔΕΗ το 2007, δεν θα έχει την παραμικρή επίπτωση στον σχεδιασμό της κυβέρνησης για τις αποκρατικοποιήσεις και ότι οι διαδικασίες συνεχίζονται κανονικά.

Η παραίτηση Αθανασόπουλου πάντως προκαλεί ανησυχία για το χρονοδιάγραμμα του προγράμματος ιδιωτικοποιήσεων, ιδίως για αυτές των ΟΠΑΠ και ΔΕΠΑ που θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί σε έναν μήνα – έως τις 5 και 12 Απριλίου αντίστοιχα.
fpress.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ