2013-03-11 14:10:03
Φωτογραφία για Το νέο Golf Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2013
Το διεθνούς φήμης βραβείο "Αυτοκίνητο της Χρονιάς" που θεωρείται ένα από τα πιο σημαντικά στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας κέρδισε το νέο Volkswagen Golf για το έτος 2013. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου στη Γενεύη.

Το νέο Golf επικράτησε με 414 ψήφους έναντι του ανταγωνισμού όχι μόνο για την ποιότητα, την άνεση, την χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και ρύπων αλλά και για την ασφάλεια που προσφέρει κυρίως λόγω των συστημάτων Multicollision Braking System (σύστημα αποφυγής πολλαπλών συγκρούσεων), Ηλεκτρονικού μπλοκέ διαφορικού XDS, Προληπτικής προστασίας επιβατών Pre – crash και Lane Assist (Σύστημα διατήρησης στη Λωρίδα Κυκλοφορίας) τα οποία αποτελούν βασικό εξοπλισμό του αυτοκινήτου.

Η κορυφαία διάκριση του «Αυτοκίνητου της Χρονιάς» ήρθε μετά από άλλα σημαντικά βραβεία για το Golf, όπως: "Best Auto 2013", "Auto Trophy 2012", "Auto der Vernunft (Car of Reason)". Στο παρελθόν, δύο ακόμα μοντέλα κέρδισαν την διάκριση του «Αυτοκινήτου της Χρονιάς»: το Golf το 1992 και το Polo το 2010. 


Η επιτυχία του Golf είναι υποδειγματική. Με παραγωγή σχεδόν 30 εκατομμύρια οχήματα, το Golf έχει θέσει νέα πρότυπα στην κατηγορία των compact αυτοκινήτων τις τελευταίες δεκαετίες ενσωματώνοντας εδώ και πολλά χρόνια νέες τεχνολογίες όπως το ABS, ο αερόσακος και το ηλεκτρονικό πρόγραμμα σταθεροποίησης . Όλες οι εκδόσεις του όπως: Golf Cabriolet, Variant, Golf Plus είναι διαθέσιμες στις πέντε ηπείρους και σε περισσότερες από 120 χώρες.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ