2013-03-11 14:08:02
Φωτογραφία για Το ΑΚΕΛ θα στηρίξει την κυβέρνηση αν φανεί συνεπής με τις προεκλογικές της δεσμεύσεις
Αν η κυβέρνηση φανεί συνεπής με τις προεκλογικές της δεσμεύσεις το ΑΚΕΛ θα την στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις, δήλωσε ο ΓΓ του κόμματος, Άντρος Κυπριανού.

Στη σύσκεψη του Σαββάτου, είπε ο κ. Κυπριανού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν ζήτησε τις απόψεις των αρχηγών των κομμάτων, αλλά προέβη σε ενημέρωση για την πορεία των διαπραγματεύσεων με την Τρόικα.

Ανέφερε ακόμα ότι το ΑΚΕΛ θα εκφράσει γραπτώς τις απόψεις του επί όσων αναφέρθηκαν και ταυτόχρονα θα δώσει και προτάσεις για αντιμετώπιση της κατάστασης.

Ο Άντρος Κυπριανού ανέφερε ότι ενώ προεκλογικά η κυβέρνηση υποσχόταν ότι θα επιχειρούσε διόρθωση των στρεβλώσεων που υπάρχουν στο μνημόνιο, σήμερα συζητά τους πρόσθετους όρους που θέτει η Τρόικα. Αυτό, είπε, αποδεικνύει ότι το πρόβλημα για τη μη υπογραφή του μνημονίου οφείλεται στην Τρόικα, η οποία θέτει συνεχώς νέους όρους.

Ταυτόχρονα επέκρινε την Τρόικα ότι δεν ενδιαφέρεται για επίλυση του προβλήματος της οικονομίας της Κύπρου, αλλά για να επιβάλει τις δικές της πολιτικές και αντιλήψεις.

Αυτό που χρειάζεται η Κύπρος, είπε ο κ. Κυπριανού, είναι η έκφραση της κοινοτικής αλληλεγγύης και όχι η καταστροφική πίεση.

philenews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ