2013-03-08 17:15:05
Φωτογραφία για ΠΑΥΛΙΔΗΣ : ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΕΡ
Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί στο κολυμβητήριο Πειραιά την Εγγερ στο πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Καπ.

Μία αναμέτρηση πρόκληση όπως απαντά σε σχετική ερώτηση του www.olympiacos.orgο προπονητής του Ολυμπιακού Χάρης Παυλίδης: «Όπως όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια έτσι και ο αγώνας με την Εγγερ είναι μία πρόκληση. Ειδικά όταν παίζεις απέναντι στην πρωταθλήτρια Ουγγαρίας, μίας χώρας με τεράστια παράδοση στο άθλημά μας.

Είναι μία ευκαιρία να δούμε τις πραγματικές μας δυνατότητες, καθώς τα ευρωπαϊκά ματς είναι εντελώς διαφορετικά από αυτά που δίνουμε για τις εγχώριες διοργανώσεις. Υπερέχουν σε ρυθμό, δύναμη και δύσκολα κρύβονται οι αδυναμίες μίας ομάδας.

Η Εγγερ βασίζεται σε τρεις διεθνείς περιφερειακές οι οποίες είναι και η βάση της Εθνικής Ουγγαρίας (Keszthelyi, Czigany, Antal) και στην επίσης διεθνή τερματοφύλακά της (Gangl). Παίζουν γρήγορα, σουτάρουν με μεγάλη συχνότητα και με εντυπωσιακά ποσοστά. Εάν κλείσουμε την κόντρα και μπλοκάρουμε όσο καλύτερα μπορούμε τα περιφερειακά σουτ θα έχουμε πολλές πιθανότητες για τη νίκη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ