2013-03-08 17:19:03
Φωτογραφία για Συγκλονιστικό βίντεο: Οι γιατροί της έδιναν δυο μήνες ζωής, νίκησε τον μεταστατικό καρκίνο και… παντρεύεται!
Το «Πάμε Πακέτο» πρόβαλλε μία συγκλονιστική ιστορία με πρωταγωνιστές τον Κωνσταντίνο και την αγαπημένη του, Ευαγγελία!

Ο Κωνσταντίνος γνώρισε την Ευαγγελία πριν από έξι χρόνια και ερωτεύτηκαν. Όμως πριν από ένα χρόνο η Ευαγγελία, προσβλήθηκε από μεταστατικό καρκίνο, οι γιατροί της έδιναν δυο μήνες ζωής, γι' αυτό και θέλησε να χωρίσει με τον αγαπημένο της. Τα κατάφερε όμως και νίκησε τον καρκίνο. Ο Κωνσταντίνος πήγε στο «Πάμε Πακέτο» και της έκανε πρόταση γάμου.

Η Ευαγγελία έστειλε μήνυμα προς όλους που πάσχουν από καρκίνο:

«Δεν είναι το τι ανατρέπεις αλλά τι θέλεις πραγματικά! Με βάστηξε η αγάπη μου για τον αγαπημένο μου, και μια δύναμη ψυχής που πρέπει να έχουμε όλοι. Με τη λέξη καρκίνο, οι άλλοι βλέπουν τον άλλον με λύπηση, μόνο και μόνο επειδή τον έχει. Δεν είμαστε για λύπηση. Δεν είναι επάρατη νόσος, και αν δεν το πιστέψουμε εμείς που το έχουμε, κανείς δεν μπορεί να μας βοηθήσει
. Με το που έμαθα τη διάγνωση, έχασα τον ίδιο μου τον εαυτό. Γύρισα σπίτι από το Φάληρο μέχρι το σπίτι μου με τα πόδια. Περπάταγα μιάμιση ώρα. Ας με συγχωρέσει ο αγαπημένος μου που του έβγαλα όλη την κακή και αρνητική μου πλευρά. Ήθελα να τον προστατέψω. Απομονώθηκα στο δωμάτιο, με συντροφιά έναν άνθρωπο που δεν τον είχα δει ποτέ δεν ήξερα καν το πρόσωπο του, το Νίκο Γκαραβέλα. Ακούγοντας τον, πήρα το θάρρος να πω στον αγαπημένο μου, πως θα το παλέψω. Και το έκανα. Πλέον για μένα ο καρκίνος είναι μόνο το ζώδιο!» είπε η Ευαγγελία.

Και τόνισε: «Θα ήθελα να δώσω το μπράβο στον Κωνσταντίνο και όχι σε μένα. Είναι η ζωή μου ο Κωνσταντίνος, και η επόμενη ανάσα μου. Δεν μ΄αρέσει η λέξη ελπίζω. ΠΙΣΤΕΥΩ ότι ναι, θα είμαι εντάξει το Μάϊο που θα ξανακάνω check up».

Ο Κωνσταντίνος on air έκανε πρόταση γάμου στην Ευαγγελία και κουμπάρος θα είναι ο ραδιοφωνικός παραγωγός, Νίκος Γκαραβέλας!

Πηγή: gossip-tv
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ